dissabte, 31 de març de 2012

Fòrum UNIV convida a universitaris del món a viure la Setmana Santa a Roma

Des de 1968, milers d'universitaris es reuneixen a Roma per celebrar el Fòrum UNIV. Un congrés promogut per l'Opus Dei per gaudir de la riquesa cultural, històrica i espiritual de la Ciutat Eterna durant els dies de Setmana Santa. El tema d'enguany és: 'Pulchrum: el poder de la bellesa'.
En aquest congrés participaran, entre d'altres, ‘Ennio Morricone’, compositor de bandes sonores de pel•lícules com "El bueno, el feo y el malo" o "La Misión"; Etsuro Sotoo, un dels escultors de la Sagrada Família de Barcelona, i Scott Hahn, escriptor i teòleg, autor del llibre "Roma, dulce hogar".
Una trobada que ofereix l'oportunitat de conviure amb joves d'altres països i cultures i celebrar la Setmana Santa i la Pasqua a prop del Papa.

divendres, 30 de març de 2012

La Mare de Déu dels Dolors

Avui divendres, quan només falta una setmana per a commemorar la mort de Nostre Senyor, vull tenir un record especial per a la Mare de Déu dels Dolors, que ens prepara per contemplar la Passió on novament s'alça la Creu del Senyor amb tota la seva força com estendard veritable, com a única raó indiscutible: «¡Oh admirable virtut de la santa creu! ¡Oh inefable glòria del Pare! En ella podem considerar el tribunal del Senyor, el judici del món i el poder del crucificat. ¡Oh, sí, Senyor: heu atret cap a vós totes les coses quan, tenint esteses tot el dia les vostres mans cap el poble incrèdul i rebel (cf. Is 65,2), l'univers sencer va comprendre que havia de retre homenatge a la vostra majestat!» (Sant Lleó Magne).
En record de la meva estada a Sevilla durant les milícies, presento las imatges de la Mare de Déu que surten en processó durant la Setmana Santa en aquesta ciutat.

dimarts, 27 de març de 2012

El Papa celebra els 400 anys de la Caritat del Cobre: "Cuba necessita matrimonis fidels"

La plaça d'Antonio Maceo de Santiago de Cuba es va vestir amb les seves millors gales per a la primera missa que Benet XVI celebrarà a l'illa del Carib. Unes 250.000 persones van participar en la celebració en honor del 400 aniversari de la Mare de Déu de la Caritat del Cobre, entre els assistents hi havia Raúl Castro, president de Cuba.
"Aquesta santa Missa, que tinc l'alegria de presidir per primera vegada en la meva visita pastoral a aquest país, s'insereix en el context de l'Any Jubilar marià, convocat per honrar i venerar a la Mare de Déu de la Caritat del Cobre, patrona de Cuba, en el quatre-cents aniversari de la troballa i presència de la seva venerada imatge en aquestes terres beneïdes ".
Durant l'homilia, Benet XVI va assegurar que "el Senyor no deixarà de beneir amb fruits abundants la generositat del seu lliurament".
"Val la pena, estimats germans, dedicar tota la vida a Crist, créixer cada dia en la seva amistat i sentir-se cridat a anunciar la bellesa i bondat de la seva vida a tots els homes, els nostres germans".
"Cuba té necessitat del testimoni de la seva fidelitat, de la seva unitat, de la seva capacitat d'acollir la vida humana, especialment la més indefensa i necessitada".

El Papa va demanar als cubans que construeixin una societat millor amb "les armes de la pau, del perdó i la comprensió".
"Vull fer una crida perquè donin nou vigor a la seva fe, perquè visquin de Crist i per Crist, i amb les armes de la pau, el perdó i la comprensió, lluitin per construir una societat oberta i renovada, una societat millor, més digna de l'home, que reflecteixi més la bondat de Déu ".

Abans d'acabar, Benet XVI va regalar una rosa d'or a la Mare de Déu de la Caritat del Cobre, patrona de l'illa de Cuba.

Mare de Déu del Cobre

Benet XVI captivat amb Mèxic "Ara puc entendre per què Joan Pau II deia: Em sento com un papa mexicà".

En la seva última nit a Mèxic, amb un barret de 'charro' que una jove li va obsequiar i amb el ‘Cielito lindo’ interpretat per un 'mariachi', el papa Benet XVI va afirmar que Mèxic romandrà per sempre en el seu cor. Un fet encara no vist en els seus anteriors viatges apostòlics, el successor de Joan Pau II va decidir sortir, a les nou del vespre, de la seva residència per saludar als que esperaven fora de l'edifici.
Ho va fer acompanyat del nunci apostòlic, 'Christophe Pierre'. Va dir: "ara puc dir que Mèxic va a romandre sempre en el meu cor; puc dir que des de fa molt de temps he estat pregant per Mèxic, però a partir d'ara pregaré molt més. Ara puc entendre per què el papa Joan Pau II deia 'Ara em sento un Papa mexicà' "

Missa multitudinaria al Parc del Bicentenari de Mèxic

El Sant Pare va celebrar la Missa durant la seva visita a Mèxic al Parc del Bicentenari de Guanajuato. El van acompanyar els bisbes mexicans davant milers de persones que es van reunir en aquesta Missa històrica.

Durant la seva homilia, el Papa va demanar als assistents intensificar la seva oració per demanar a Déu un canvi interior, la conversió del cor:
"Aquesta exclamació mostra la profunditat amb la qual hem de preparar per celebrar la setmana que el gran misteri de la passió, mort i resurrecció del Senyor. Ens ajuda també a mirar molt dins del cor humà, especialment en els moments de dolor i d'esperança alhora, com els que travessa en l'actualitat el poble mexicà i també altres de Llatinoamèrica ".

dilluns, 26 de març de 2012

Capvuitada

Fa justament vuit dies vam celebrar sant Salvador d’Horta, el meu patró, l’endemà era sant Josep i l’endemà passat el meu aniversari. Van ser uns dies de celebracions en família i em van sorprendre regalant-me aquest vídeo (potser per recordar aquelles cantades que fèiem plegats quan ens reuníem tota la família o anàvem d’excursió amb fills i els seus amics -parlo d’uns quants anys- i, una de les peces de l’ordre del dia que no faltava mai era aquesta)

Sant Josep és el que se’n porta tota la festa i és lògic, això fa que ben pocs se’n recordin el dia abans, sant Salvador d’Horta, per aquest motiu avui us en vull fer cinc cèntims:
“Salvador Pladevall i Bien”, és un sant català que nasqué a Santa Coloma de Farnés l’any 1520. Morí a Càller (Sardenya el 18 de març de 1567)
El 1534 va quedar orfe de pares i es va traslladar a Barcelona, on va exercir diversos oficis (entre els quals el de sabater) per mantenir-se ell i la seva germana Blàsia. Quan la germana es va casar, el jove Salvador va poder fer realitat el seu desig de dedicar-se a la vida religiosa. Després d'una estada al monestir de Montserrat, el 3 de maig de 1541 va entrar al convent franciscà barceloní de Santa Maria de Jesús com a germà llec, amb el nom de fra Salvador. El 1542 va fer la professió religiosa i fou enviat al convent de Tortosa.
Més endavant el destinarien a diversos convents més, entre els quals el de Bellpuig, Horta de Sant Joan (on s'hi va estar dotze anys, de 1547 a 1559), Reus i Madrid, on el va rebre el rei Felip II, a qui està recollit documentalment que es va adreçar en català . Va exercir sempre les tasques més humils i fatigoses, com ara porter o cuiner. Mentrestant, però, el frare rebia visites contínues de gent, ja que tenia fama de taumaturg i es deia que podia fer miracles. Aquesta fama incomodava els mateixos confrares i els seus superiors, per la qual cosa fou objecte de canvis continus d'un convent a un altre. Precisament fou processat per la Inquisició a Barcelona a causa dels seus miracles, però va ser absolt dels càrrecs i no fou castigat.
La seva última destinació fou el convent de Santa Maria de Jesús a Càller (Sardenya), on va arribar el novembre del 1565. Hi va fer de cuiner i va continuar fent prodigis i miracles. En aquest convent va morir en olor de santedat arran d'una malaltia el 18 de març de 1567.
Fra Salvador d'Horta fou beatificat, el 15 de febrer de 1606 pel papa Pau V. El 17 d'abril de 1938 fou canonitzat per Pius XI.
Les relíquies del sant es van conservar inicialment al convent de Santa Maria de Jesús, a Càller, lloc on va morir, però l’any 1758, seves despulles van ser traslladades a l'església de Santa Rosalia, al barri de la Marina. Santa Rosalia de Càller és el principal santuari de sant Salvador, on s'exposa el seu cos dins una caixa de vidre sota la taula de l'altar major, per a la veneració dels fidels.
Un dels miracles més coneguts del sant, relata que un dia un matrimoni vingut de Castella a Horta de Sant Joan li va demanar que guarís la seva filla, sordmuda de naixement. Salvador ho va fer i la noia, de seguida, va començar a parlar. Els pares li demanaren a Salvador que no entenien què deia, ja que només parlava en català; Salvador els va explicar que la nena parlava en català perquè era a Catalunya però que, tan bon punt tornessin a les seves terres, parlaria en castellà. Això ha fet que hagi estat un sant reivindicat per corrents nacionalistes catalans.

L'Anunciació del Senyor

Natzaret és un dels llocs de Terra Santa que es visita amb més emoció. Concretament, la gruta de l'Anunciació. Aquí el Verb s'ha fet home resa una inscripció de la Gruta, amb la importància que l'adverbi aquí té a Terra Santa. En l'Antic Testament es donen moltes trobades de Déu amb l'home. A Natzaret es realitza la primera trobada de Déu amb l'home en el Nou Testament.

I s'ha de fer en Maria, la dolça donzella de Natzaret. Per redimir l'home, tindrà lloc l'Encarnació del Verb. Per a això es demanarà a Maria seva col•laboració. I Maria prestarà el seu assentiment, oferirà la carn i la sang generosament. I naixerà Jesucrist, Déu i Home vertader.
Repassant alguns blocs, n’he trobat un que m’ha agradat:
Clic Aquí

diumenge, 25 de març de 2012

El Sant Pare arriba amb barret mexicà al Parc del Bicentenari per a una Missa multitudinària

Benet XVI va arribar en papamòbil al Parc del Bicentenari de León per celebrar una Missa multitudinària davant més de 500.000 persones. Durant el trajecte, el Papa va portar un barret mexicà mentre saludava als assistents.

Al fons, l'estàtua de Crist Rei al ‘Cerro del Cubilete’ que prèviament havia beneit des de l'helicòpter.

El Sant Pare amb els nens mexicans

En el seu segon dia de visita a Mèxic, Benet XVI es va trobar amb els nens a la ciutat de León a l'estat de Guanajuato. Aquests moments tan entranyables van tenir lloc a la Plaça de la Pau. El Papa els va dir ‘no esteu sols davant les dificultats podeu comptar amb l'ajuda de Crist i de l'Església’.

Les famílies i la vida

La vigília de la festa de l'Anunciació del Senyor, que celebra l'Encarnació de Jesús en les entranyes virginals de Maria. No podíem tenir un motiu millor per reflexionar sobre el valor de la família i de la vida.

El matrimoni i l'amor conjugal estan ordenats per la seva pròpia naturalesa a la procreació i a l'educació dels fills. El matrimoni capacita els esposos per a la màxima donació possible de si mateixos, convertint-se en cooperadors de Déu per donar la vida a una altra persona humana, al fill. Així, els esposos, a la vegada que es donen entre ells, donen més enllà d'ells mateixos la realitat del fill, reflex vivent del seu amor mutu, signe permanent de la unitat conjugal i síntesi viva del seu ésser de pare i de mare.

La vida humana des del primer moment de la seva concepció és un obsequi meravellós de Déu. Ell ha creat aquesta vida i la valora moltíssim; per això, ens ha donat aquest manament: "No mataràs!" Aquest manament, també en els seus continguts més positius de respecte, amor i protecció de la vida humana, obliga a tots.

Maria, per obra de l'Esperit Sant, va concebre el Fill de Déu en les seves entranyes virginals. Jesucrist és el "fruit beneït del ventre" de la Verge Maria. I és cert que tots els concebuts i encara no nascuts són també fruits beneïts de Déu, ja que Ell els ha atorgat l'existència en el si matern. La maternitat és sempre una bona notícia perquè està vinculada a una nova vida humana, que és l'obra més excelsa de la creació.


Lluís Martínez Sistach
Cardenal arquebisbe de Barcelona

dissabte, 24 de març de 2012

Arribada del Sant Pare a Mèxic

Unes 3.000 persones esperaven que Benet XVI aterrés en sòl mexicà mentre corejaven "Benedicto hermano, ja eres mexicano" i "México sempre fiel".
El Papa va baixar l'escala de l'avió, on l'esperava el president Felipe Calderón i la seva dona, Margarita Zavala juntament amb l'arquebisbe de León, José Guadalupe Marín Rábago.
Uns nens vestits amb el vestit típic li van lliurar alguns regals.

Durant la cerimònia de benvinguda, Felipe Calderón va mostrar l'alegria del poble mexicà per la seva visita. En el seu discurs també va recordar la lluita del poble mexicà contra la crisi econòmica i la violència.El Papa ha fet en papamòbil els 34 quilòmetres que uneixen l'aeroport internacional de Guanajuato amb el col•legi Miraflores. Unes 700.000 persones s’han situat al llarg del recorregut que ha fet Benet XVI per donar-li la benvinguda a Mèxic.

Vinc per encoratjar i aprendre

És obvi que l'Església està sempre del costat de la llibertat: la llibertat de consciència, la llibertat de religió
Com és tradicional, durant el vol, en començar el seu viatge, el Sant Pare va respondre a algunes preguntes que li van formular els representants de la premsa, en aquest vol rumb a Mèxic en què viatgen 70 periodistes.


http://www.news.va/es

Viatge del Sant Pare a Mèxic i la República de Cuba

Viatge Apostòlic a Mèxic i República de Cuba
(23-29 de març de 2012)
Com acostumo fer en els viatges apostòlics de Benet XVI, aniré posant la informació conforme vagi sortint

Per a les retransmissions de vídeo en directe des del CTV (Centre Televisiu Vaticà)

Programa i Llibret per al Viatge Apostòlic: Mèxic - Cuba

divendres, 23 de març de 2012

Record de Don Álvaro

.
Monsenyor Álvaro del Portillo, bisbe, nasqué a Madrid l’11 de març de 1914 i morí a Roma el 23 de març de 1994. Era Enginyer de Camins i Doctor en Filosofia i en Dret Canònic. S’incorporà a l’Opus Dei el 1935. El 25 de juny de 1944 fou ordenat sacerdot, i dos anys després fixà la seva residència a Roma, on col•laborà directament amb sant Josepmaria Escrivà de Balaguer, fundador de l’Opus Dei.

El seu servei a l’Església es manifestà, també, en la dedicació als encàrrecs que la Santa Seu li confià i, especialment, en la seva activa participació en els treballs del Concili Vaticà II. El 1975, arran del traspàs de sant Josepmaria, fou elegit per succeir-lo en el govern de l’Opus Dei.

El 6 de gener de 1991 el Sant Pare Joan Pau II li conferí l’ordenació episcopal. El govern pastoral del Servent de Déu es caracteritzà per la fidelitat a l’esperit del Fundador i per l’afany d’estendre per tot el món els apostolats de la Prelatura i la crida a la santedat en la vida ordinària.

La matinada del 23 de març de 1994, poques hores després de retornar d’una peregrinació a Terra Santa, el Senyor cridà al seu si aquest servent seu bo i fidel. El mateix dia, el Sant Pare Joan Pau II anà a resar davant les seves despulles mortals, que ara reposen a la Cripta de l’església prelatícia de Santa Maria de la Pau, a Roma.

El procés del Vicariat va ser clausurat el 26 de juny de 2008 al palau del Laterà i el tribunal de la Prelatura clausurà les seves sessions el 7 d'agost del mateix any.

Amb el material que ambdós tribunals han recollit, el Postulador ha elaborat la positio, que és una biografia del servent de Déu i un estudi de com ha viscut les virtuts cristianes en grau heroic.

El Postulador va enviar la positio a la Congregació per a les Causes dels Sants el març de 2010.

Avui dia 23 de març s’acompleixen divuit anys del traspàs del bisbe Mons. Álvaro del Portillo, estret col•laborador de sant Josepmaria i primer successor seu al capdavant de l’Opus Dei. Estan previstes Misses en sufragi de la seva ànima a diversos indrets de Catalunya.


Opus Dei

dimecres, 21 de març de 2012

Concert original

Perpetuum Jazzile - Avsenik Medley
Concert anual de Vokal Xtravaganzza a Ljubljana, 9 de novembre de 2010.
Una coral eslovena molt especial.
No hi ha músics per a fer els acords.
No hi ha paraules per a memoritzar...ni quaderns a les mans.
Però cal no perdre l'atenció i fer una mica de "show".
I, alhora, tenir un bon director i no despistar-se.
Una prova que gairebé tots els tipus de música es pot cantar. Una interpretació sorprenent de la més famosa orquestra típica de Eslovènia música folk.
Arranjament: ‘Tomaz Kozlevčar’

dilluns, 19 de març de 2012

Sant Josep

Sant Josepmaria explica com Sant Josep ajuda a conèixer la Humanitat de Jesucrist, doncs va ser triat per Déu per ser- en aparença- el seu pare a la terra

Sant Josep, tant important i discret

Comentari setmanal de l'Arquebisbe metropolità de Tarragona Mons. Jaume Pujol Balcells, corresponent al dia 18-03-12

diumenge, 18 de març de 2012

Quan es pensa...

"Quan es pensa que ni la Mare de Déu pot fer el que fa un sacerdot;
Quan es pensa que ni els àngels, ni els arcàngels, aquells que van vèncer a Llucifer poden fer el que fa un sacerdot;
Quan es pensa que només un sacerdot pot perdonar els pecats i que el que ell lliga en el fons del seu humil confessionari, Déu, obligat per la seva pròpia paraula, ho lliga al cel, i el que ell deslliga, en el mateix instant Déu també ho desfà;
Quan es pensa que Jesucrist, en l'últim Sopar, va realitzar un miracle més gran que la creació de l'univers amb tot el seu esplendor, quan va convertir el pa i el vi en el seu Cos i la seva Sang per alimentar el món, i que aquest prodigi, davant el qual s'agenollen els àngels i els homes, pot repetir-lo cada dia un sacerdot;
Quan es pensa que la humanitat s'ha redimit i que el món subsisteix perquè hi ha homes i dones que s'alimenten cada dia d'aquest Cos i d'aquesta Sang redemptora que només un sacerdot pot realitzar;
Quan es pensa que un sacerdot quan celebra a l'altar té una dignitat infinitament més gran que un rei i que no és ni un símbol, ni tan sols un ambaixador de Crist, sinó que és Crist mateix que és allà repetint el major miracle de Déu;
Quan es pensa que el món moriria de la pitjor fam si arribés a faltar aquest bocí de pa i aquesta miqueta de vi;
Quan es pensa que un sacerdot fa més falta que un rei, més que un militar, més que un banquer, més que un metge, més que un mestre, perquè ell pot reemplaçar-los a tots i cap el pot substituir;
Hom comprèn ... que la Santa Missa, serà molt més que totes les dignitats de la terra i que tots els sants del cel, doncs serà Crist mateix, sacrificant el seu Cos i la seva Sang, per alimentar el món. "
Hugo Wast

Et prometo una vida apassionant
La Conferència Episcopal acaba de llançar una de les 16 campanyes anuals, la dedicada al dia del seminari. I ha confiat la feina a un equip que ha demostrat conèixer els gustos d'aquest públic objecte de la Nova Evangelització: el mateix que va elaborar la sèrie de vídeos ‘May Feelings’.

El secret de l'èxit: missatges breus i senzills, un element d'intriga mantinguda fins al final, una edició excel•lent i ben enganxada a la música i deixar que corri el producte per les xarxes socials. Amb ‘May Feelings’, quatre vídeos, però en preparen més, de moment han superat els dos milions de visites.
Per fer aquest últim vídeo per al dia del seminari, l'equip ha elaborat més d'un centenar d'enquestes a sacerdots preguntant sobre quines promeses se'ls han complert gràcies a la seva vocació.
Han pres aquests missatges i, amb un pressupost de només 7.000 euros, han elaborat un producte que no tindrà costos addicionals de promoció perquè només utilitzarà les xarxes socials per transmetre’l. L’enorme repercussió en premsa ajudarà a la campanya i, de moment ho està aconseguint.

Religión Confidencial

“Red Aurora Australis”


Aquí us deixo amb aquest bonic timelapse ‘Red Aurora Australis’ d'Alex Cherney. AlexCherney és un fotògraf aficionat a l’astronomia. Ha estat durant dos anys intentant trobar les condicionsòptimes per fotografiar aquest timelapse des de la península de Mornigton,prop de Melbourne (Austràlia).El color vermell d'aquesta aurora és causada per les partícules carregades dels àtoms d'oxigen en les capes altes de l'atmosfera dela Terra. Esperem que n’hi hagi més en el futur amb l'activitat solar en augment de 2012-2013.

divendres, 16 de març de 2012

Sant Patrici, el patró d'Irlanda

El 17 de març és el dia de Sant Patrici. Molts saben és el patró d'Irlanda, però molts pocs saben per què.

dimecres, 14 de març de 2012

Sant Llorenç del Munt

Una distensió al genoll no m’ha permès sortir d’excursió com de costum, així doncs, al menys per fer volar la imaginació, penjo aquest vídeo de Sant Llorenç del Munt filmat des d’un helicòpter perquè en gaudim tots plegats.

diumenge, 11 de març de 2012

Missió Metròpolis

"Missió Metròpolis", una iniciativa per promoure la nova evangelització
Una iniciativa pastoral promoguda pel Pontifici Consell per la Promoció de la Nova Evangelització.

Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l’evangeli a tota la creació (Mc 16,15)

Dijous dia 23 de febrer, al migdia, ha tingut lloc, a la Sala de Juntes del Palau Episcopal de Barcelona, la conferència de premsa de presentació de la “Missió Metròpolis”, en la qual han intervingut el Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, el Dr. Armand Puig, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya i coordinador de la comissió organitzadora per a treballar aquesta iniciativa, i Mn. Bruno Bérchez, delegat de pastoral de joventut de l’arquebisbat de Barcelona.
El Sr. Cardenal seguint el fil del discurs del Sant Pare "La Nova evangelització també comença al confessionari", ha afegit que “el missatge de Jesucrist porta a la conversió, a prendre consciència dels nostres pecats i celebrar el sagrament de la Reconciliació com expressió de l’amor misericordiós del Senyor”. Per això, es vol potenciar la celebració d’aquest sagrament durant la quaresma a la Catedral i arreu. A la Catedral, hi haurà la celebració comunitària del sagrament del Perdó, amb la participació de totes les parròquies de l’arxiprestat, el 16 de març, a les 19.30 h
.

dissabte, 10 de març de 2012

La bellesa de la vida ordinària

El treball de l'Anna es desenvolupa en l'àmbit de la bellesa: és professora d'una escola de formació professional de perruqueria i estètica. Pere treballa de taxista. En aquest vídeo cadascun ens explica, com ha descobert en la seva professió la bellesa que pot tenir la vida ordinària. El secret contra la rutina? Ho descobrireu en el vídeo ...

dijous, 8 de març de 2012

Processó organitzada pels Joves de Sant Josep

El Cardenal Lluís Martínez Sistach oficiarà una missa a la Sagrada Família després de la processó de Sant Josep
El grup barceloní de Joves de Sant Josep està portant a terme diverses activitats en el marc de la Missió Metròpolis i la Nova Evangelització a la qual ens exhorta Sa Santedat Benet XVI.
El proper 18 de març celebraran una processó amb la imatge de Sant Josep de la Muntanya, molt arrelada en la tradició de la ciutat de Barcelona i de tantes altres capitals del món. Sortirà de la parròquia de Santa Maria de Gràcia, i passarà per carrers principals, com l'avinguda Diagonal. Acabarà a la Sagrada Família, on el cardenal Lluís Martínez Sistach celebrarà la Santa Missa.
El cardenal i arquebisbe de Barcelona ha assegurat que "aquest esdeveniment, sens dubte, ens fa recordar les paraules que Benet XVI pronuncià a la Sagrada Família, l'alegria que sento de poder presidir aquesta cerimònia s'ha vist incrementada quan he sabut que aquest temple, des dels seus orígens, ha estat molt vinculat a la figura de sant Josep. M'ha commogut especialment la seguretat amb què Gaudí, davant les innombrables dificultats que va haver d'afrontar, exclamava ple de confiança en la divina Providència: `Sant Josep acabarà el temple '".
Recordeu, el proper 18 de març, a Santa Maria de Gràcia, a les 15h

dimarts, 6 de març de 2012

Retallades 2012

L’Agustí que s’ho pren amb molta filosofia tot això de les retallades, m’envia aquest vídeo.

dilluns, 5 de març de 2012

Torreciutat, un santuari marià

Torreciutat és un santuari dedicat a la Mare de Déu, situat a Osca. Prop d'una ermita que data del segle IX, el fundador de l'Opus Dei va voler que moltes persones s'apropessin aquí a Déu.

diumenge, 4 de març de 2012

Memòria gràfica de Torreciutat, 2011

Resum fotogràfic de les activitats desenvolupades en el santuari de Torreciutat al llarg de l'any 2011.

divendres, 2 de març de 2012

L'Arxiu Secret Vaticà exposa els seus documents per primera vegada en la història

Més de cent documents originals que fins ara es custodiaven al Vaticà han sortit per primera vegada a la llum i es mostren a Roma a l'exposició 'Lux in Arcana: L'Arxiu Secret Vaticà es mostra al públic'.