dimecres, 17 de desembre del 2014

Milers de pelegrins feliciten al Papa pel seu 78è aniversari durant l'audiència general


L'audiència general d'aquest dimecres a la Plaça de Sant Pere ha estat una petita festa. Sobretot per al Papa Francesc, que avui complia 78 anys i ha rebut les felicitacions de les persones que han acudit a celebrar aquest esdeveniment.
Un cop més, el Papa Francesc ha sorprès aquesta tarda amb un gest: per celebrar el seu aniversari, ha fet repartir aliments i regals a través de voluntaris entre els més pobres de Roma.

Han repartits 800 quilos de les seves "pulardes del convent" (gallines de qualitat), que ha donat l'empresa espanyolaCOEN’ junt amb alguns diners.

Així ho ha anunciat el Vaticà sense donar més detalls, encara que el rumor que pogués fer alguna cosa així en el dia del seu 78 aniversari ja s’intuïa des de primera hora del matí.

L'empresa d'alimentació (una cooperativa familiar), amb seu a Galícia, ha volgut lliurar d'aquesta manera el seu particular regal d'aniversari al Papa.

Les religioses del Reial Monestir de Santa Clara d'Allariz -ubicat dins  la ruta del Camí de sant Jaume-, també pertanyen a la cooperativa i són especialment conegudes per criar amb mètodes tradicionals les conegudespulardes’.