diumenge, 8 d’agost del 2010

Trobada Internacional d'Escolanets a Roma


Dimecres passat, després d’una celebració multitudinària, el Papa Benet XVI va tornar a la Vila Pontifícia de Castel Gandolfo.

L'Audiència General a la Plaça de Sant Pere va tenir una nombrosa participació de joves membres de la Peregrinació Europea de Ministres i Escolans, encapçalats per ‘Mons. Martin Gächter’, Bisbe Auxiliar de Basilea i president del ‘Coetus Internationalis Minstrantium’, que va dirigir al Papa un discurs de salutació.



El Papa va clausurar així la multitudinària trobada d'escolans. Més de 53.000 joves es reuniren a Roma aquests dies en la Trobada Internacional d'Escolanets.

Roma es va omplir de color. El taronja venia d'Hongria, el groc d'Àustria, i el blau de França, i així fins omplir la plaça de Sant Pere i part de la ‘Via della Conciliazione’

El missatge del Sant Pare a tan nodrit grup va ser una invitació a comunicar la fe amb alegria i entusiasme, sense por, i els va demanar:

"Custodieu gelosament en el vostre cor l'amistat amb Jesús. Cada vegada que us apropeu a l'altar teniu la sort d'assistir al gran gest de l'amor de Déu que continua donant-se prop nostre per ajudar-nos i donar-nos la força"