dimecres, 9 de febrer del 2011

Comentari de Josep Antoni Duran i Lleida sobre progressisme de la ministra Pajín

.
Amb el títol "El progressisme de la ministra Pajín", Josep Antoni Duran i Lleida, portaveu de CiU al Congrés, ha escrit en el seu bloc, un article sobre l'educació diferenciada i el projecte de la ministre de retallar aquest dret elemental.

Crec que val la pena reblar el clau un cop més, per tal d’evitar que aquest problema sofreixi el que passa molt sovint, un esvaïment digital. Paga la pena posar-hi èmfasi i donar-hi tot el ressò possible que tinguem al nostre abast.

Per molt que sapiguem de sobres que l'assumpte de la ministra Pajín clami a Europa i atempti contra la convenció de la UNESCO sobre discriminació, i per molt que sigui coneguda el seva pocatraça, però eficient obstinació, entenc que convé recordar almenys amb insistència l’entossudiment de la ministra Pajín.


Després de recordar una cosa òbvia, que és catòlic, i afegir que ni ha estat ni serà de l'Opus Dei, a qui mostra el seu respecte com a les altres institucions en l'Església (afirma que ell se sentiria més a prop de la Comunitat de Sant Egidi) , el diputat de CIU proclama amb claredat meridiana la llibertat dels pares per portar els seus fills a escoles on s'imparteixi educació diferenciada.


El projecte de llei de la ministra Pajín sobre discriminació anuncia que les escoles que escolaritzen les noies i els nois per separat no podran ser concertats. Duran i Lleida respon que no hi està d'acord per cinc raons.




Amb aquesta mesura, Pajín vol introduir-nos en el debat que més agrada a un cert sector del PSOE: dividir la societat en temes que no preocupen als ciutadans, que pateixen actualment molt més per la manca de treball o per l'angoixa de la situació econòmica.


Acaba dient que el debat que provoca la proposta de Pajín posa en relleu la seva incompetència com a ministra. Cal no oblidar que Rodríguez Zapatero la va nomenar per treure-se-la de sobre com a secretària d'Organització del PSOE perquè ho feia molt malament.
.