divendres, 11 de febrer del 2011

La Mare de Déu de Lourdes


De moment he pogut sortir a camí del problema informàtic que em tenia lligat de peus i mans. Gràcies a Déu, sembla que tot pot arribar a bona fi.

Déu vos salve, oh Mare santa, vós vau infantar el rei que governa el cel i la terra per tota l’eternitat.

La festa de la Mare de Déu de Lourdes se celebra el dia de la seva primera aparició, l'11 de febrer.

En 1858 la Immaculada Verge Maria s’aparegué en 18 ocasions a ‘Bernadette Soubirous’, vora Lourdes, un petit poble dels Pirineus francesos.

Allà la Mare de Déu va recordar la importància de l'oració, el rosari, la penitència i la humilitat. A més, va recordar la misericòrdia de Déu amb els pecadors i la importància de cuidar bé als malalts.

Les aparicions van tenir lloc a la cova de "Massabielle", on aviat es va començar a construir un santuari.

Lourdes és avui una de les metes de pelegrins més importants del món. Cada any visiten el santuari 6 milions de persones.

Els metges del santuari han reconegut 67 curacions miraculoses dels més de 8.000 casos registrats. Problemes tan greus com una paràlisi o malalties cardíaques han estat curats sense una explicació científica.


Record de la Missa davant 160.000 fidels

Benet XVI durant la visita que va fer a Lourdes, va celebrar una Missa, davant del Santuari Marià més important d'Europa. Gairebé 160.000 persones van assistir a la cerimònia, un dels actes programats per commemorar el 150è aniversari de les aparicions de la Mare de Déu a la jove Bernadette Soubirous.
.