dissabte, 21 d’abril del 2012

Alliberat

Finalment ha estat  alliberat. Gràcies a Déu.

José Manuel Machimbarrena ha estat deixat en llibertat després d'estar quinze dies retingut i es troba bé de salut.
El metge espanyol José Manuel Machimbarrena, segrestat el 4 d'abril a Enugu (Nigèria) va ser alliberat anit a la mateixa localitat.
Machimbarrena, que pel que sembla va ser segrestat per delinqüents comuns se'l van endur a punta de pistola quan es trobava a prop del seu domicili, de moment, sembla es troba en bon estat de salut,
José Manuel Machimbarrena, de 58 anys, natural de Cartagena, però vinculat a Sant Sebastià, portava vivint a Nigèria des del 1978 i treballava en elNíger Foundation Hospital’, d’Enugu al sud-est país, una clínica promoguda per membres de l'Opus Dei. També atenia un dispensari rural aIwollo’ i realitzava a més, tasques administratives per facilitar l'ajuda internacional en aquesta zona.
La Policia nigeriana va difondre un comunicat en què afirma que el metge es troba "sa i estalvi" i que s'havia reunit amb el personal de l'hospital per al qual treballa. La Policia no va especificar com va ser alliberat ni si s'ha pagat algun rescat i la nota es limita a dir que s'ha intensificat "la recerca dels malfactors" que el van segrestar. Per la seva banda, elNíger Foundation Hospital’, que considera Machimbarrena "gairebé un nigerià", pels 34 anys que porta al país, va agrair a les Forces de Seguretat els esforços realitzats per aconseguir l'alliberament del metge.