dissabte, 15 de setembre del 2012

"La família, formadora de valors humans i cristians"


L'Arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro Sierra, presidirà avui dissabte 15 de setembre  la 23a Jornada Mariana de la Família que se celebrarà al Santuari de Torreciutat (Osca), sota el lema "La família, formadora de valors humans i cristians ". Al Prelat valencià l’acompanyen un grup de fidels de la seva diòcesi.
.
A la jornada participaran milers de famílies de tot Espanya, sobretot joves matrimonis amb nens petits, i s'ha convertit en l'esdeveniment més multitudinari dels que es celebren al Santuari.

Altres pelegrins acudiran amb les seves parròquies, col·legis i associacions juvenils en viatges organitzats des de diferents llocs de la geografia nacional.

Els actes comencen a les 12:00 hores i inclouen ofrenes a la Verge realitzades per nens i nenes de Primera Comunió, Eucaristia a l'aire lliure, festival infantil, oferiment de fills a la Mare de Déu de Torreciutat i rés del Rosari en processó.

Més de 200 voluntaris ajudaran als assistents i atendran, entre altres, els serveis d'aparcament, guarderia, parc infantil i neteja. A la jornada col·laboren Creu Roja d'Osca, Guàrdia Civil, Turisme d'Aragó, Protecció Civil i les comarques d'Osca del Somontano de Barbastro, Ribagorça i Cinca Mitjà.

 
Més informació a: Torreciudad. org