dimarts, 19 de novembre del 2013

El papa Francesc: No sóc un farmacèutic, però per favor preneu 'misericordina'


Nova sorpresa del papa Francesc. Aquest diumenge , després del rés de l' Àngelus , el Papa va dir que anava a receptar una medicina
"Com ? - Pensareu - És que el Papa s'ha fet farmacèutic ? " , Va fer broma mentre la Plaça de Sant Pere , abarrotada com tots els diumenges, i reia . " No. Es tracta d'una medicina espiritual per mantenir els fruits de l'Any de la Fe que ara acaba" , va aclarir : "Són 59 pastilles que ofereixen l'amor, el perdó i la fraternitat "
Però la caixa era real , i la va mostrar tal com és : es tracta de la Miserikordyna , una idea que ve de Polònia en ocasió de la celebració de la Divina Misericordia i que inclou un rosari , amb el qual es pot resar la coroneta de la Divina Misericòrdia . En total , 59 pastilles , així és, 59 comptes que el Papa va convidar a consumir .

"No us oblideu de prendre ! " , Va demanar amb un somriure , anunciant que anava a repartir a la Plaça de Sant Pere , com efectivament es va fer amb 20.000 unitats . La caixa conté un rosari , una imatge de la Divina Misericòrdia i un fullet amb la posologia , que afegeix : "La seva eficàcia està provada per les paraules de Jesús " . " Preneu , fa bé al cor , a l'ànima i a tota la vida" , va fer broma el Sant Pare.