divendres, 28 de febrer del 2014

Excursió


Dimarts passat vam fer una excursió mig ‘geocaching’ mig aventura. Es tractava de visitar per una banda l’Agulla del Cellerot i les Coves del Torrent del Cellerot que no coneixíem, i per altre la Miranda de les 4 Estacions  els miradors propers, així com la ‘foradada indiscreta’ etc, i al mateix temps recollir els catxés que trobéssim pels voltants.
Una excursió plena d’aventures, a la descoberta de diferents indrets força interessants.
Sortida a l’aparcament (ctra. BV 1221  Terrassa – Talamanca) a prop del Roure Escurçoner, antic camí paral·lel a la riera que puja fins el Coll d’Estenalles, Centre d’Informació del Parc, pujada direcció Coll d’Eres, desviació cap el Torrent del Cellerot per visitar la Cova de l’Agulla del Cellerot i l’Agulla del Cellerot. Continuar pel mig del bosc, sense camí fins a Coll d’Eres. Les Sepultures i Punta de les Sepultures. Canal sense nom que baixa fins el camí que va per sota de les Fogueroses -aquesta  canal  baixa molt dreta i cal anar en compte-, un cop al camí que ve de la canal del Llor vam continuar fins el Paller de les Fogueroses, pujada per la canal, Carena del Pagès, Carena del Roure del Palau, Miranda de les 4 estacions, Foradada indiscreta, Roure Escurçoner.
Una matinal molt completa en què vam assolir tots els objectius que ens havíem proposat, i encara ens van quedar ganes de tornar-hi un altre dia per explorar en detall el feréstec Torrent del Cellerot  que tantes coses sorprenents amaga.