dilluns, 19 de gener del 2015

Més de sis milions de persones en l'última Missa del Papa a Manila


Sigueu valents, no us rendiu davant les dificultats

No s'assemblava a cap altra trobada de multituds. Uns 6 milions de pelegrins van participar al ‘Parc Rizal’ de Manila i pels seus voltants en l'última Missa del viatge del Papa a Filipines. No els va frenar ni la pluja, ni el fred, ni les hores de pacient cua
  La Missa va coincidir amb la festa del "Santo Niño", molt celebrada al país. El Papa ho va recordar i va dir que els catòlics, com a fills de Déu, tenim la responsabilitat de proclamar l'Evangeli.

"Avui el text de Sant Pau deia que en Crist ens hem convertit en fills adoptius, germans i germanes de Déu en Crist. Això és el que som, és la nostra identitat".
Filipines és el país amb més catòlics d'Àsia. El Papa  va demanar que siguin fidels a l'Evangeli, també quan arribin les temptacions i dificultats.

Quan sembla que l'Evangeli no compte o  és irrellevant, siguem valents, perquè, és quan el diable es cola i vol fer de les seves.

"El diable és el pare de totes les mentides. Sovint amaga les seves trampes darrere de l'aparença de sofisticació, l'encant de ser "modern ", com els altres. "Ens distreu amb la promesa de plaers efímers i passatemps superficials".