diumenge, 14 de març del 2010

"La Veguilla", un Centre Especial d'Ocupació



Milers de famílies de tot el món -entre elles nombrosos mares i pares de família de l'Opus Dei, cooperadors o persones que es formen cristianament en aquesta Prelatura, es plantegen el problema del present i del futur dels seus fills minusvàlids.
La seva il•lusió és, en moltes ocasions, que, en la mesura de les seves possibilitats, puguin guanyar-se la vida; i assegurar-los un futur digne.

Les iniciatives han estat molt nombroses, i hi ha molts membres de l'Opus Dei que treballen professionalment en aquest camp en diversos països del món.

Una d'aquestes és "La Veguilla", un Centre Especial d'Ocupació per a deficients mentals situat als voltants de Madrid, gestionat i promogut per un professional en la matèria, José Alberto Torres.

José Alberto Torres nasqué a Galícia, va demanar l'admissió a l'Opus Dei el 1966 i es va traslladar per motius familiars a Madrid, on poc després va començar a treballar en tasques de gestió de diversos centres educatius. L’any 1982 va posar en marxa i dirigeix "La Veguilla".
Ens explica com l'esperit de l'Opus Dei pot fer-se realitat en aquesta iniciativa amb deficients mentals.