dilluns, 18 de juliol del 2011

Notícies de Costa d'Ivori

En un país que acaba de travessar una situació molt conflictiva, el Prelat de l'Opus Dei va voler transmetre el seu afecte i el de tota l'Obra per als qui han patit, i convidar tots a perdonar, a col•laborar per restablir la unitat del país, i eliminar tot el que pugui assemblar-se a rancúnies o ressentiments
«Estimeu-vos més, estimeu-vos molt!». Aquest és el missatge que ha deixat Mons Xavier Echevarría al país recentment castigat per un conflicte civil.


«Uniu-vos, ivorians, molt units, molt units sempre. Per, si hi ha hagut conflictes, oblidar-los, i construir aquesta terra que és a les vostres mans. Estimeu-vos més, estimeu-vos molt, (...) penseu en tots els homes i en totes les dones de Costa d'Ivori i pregueu per totes i per tots els de Costa d'Ivori ».
Aquest és el missatge de reconciliació que ha deixat a Costa d'Ivori monsenyor Xavier Echevarría, Prelat de l'Opus Dei. El Prelat es va reunir a Abidjan i Yamoussoukro del 7 al 12 de juliol, amb diversos centenars de persones, fidels de la Prelatura, cooperadors i amics.
En un país que acaba de travessar una situació molt conflictiva, el Prelat va voler transmetre el seu afecte i el de tota l'Obra als qui l’han patit, i convidar tots a perdonar, a col•laborar per restablir la unitat del país, i eliminar tot el que pugui assemblar-se a rancúnies o ressentiments.
A la capital, Mons Echevarría va saludar en primer lloc l'Arquebisbe d'Abidjan, i després va tenir dues trobades: la primera amb diversos centenars d'estudiants i la segona amb més de mil cinc-centes persones, pares i mares de família.








Llegir més...
Opus Dei.org