diumenge, 21 d’agost del 2011

Benet XVI a Cuatro Vientos: "La vostra força és més gran que la pluja"

Més de dos milions de joves esperaven el Papa durant hores sota el sol a l'aeròdrom de Cuatro Vientos de Madrid per assistir a la primera trobada multitudinari de Benet XVI a la Jornada Mundial de la Joventut Madrid 2011.
Cinc joves van dirigir al Papa les seves preguntes, per això Benet XVI els va agrair la sinceritat amb què les van plantejar i els va animar a ser valents.


Una tempesta d'estiu amb pluja i forts cops de vent va obligar a interrompre el discurs del Papa.
Després d’esperar uns minuts que el vent i la pluja amainessin. Benet XVI va agrair a tots els joves presents haver aguantat sota la pluja.
"Gràcies per la vostra alegria i resistència. La vostra força és major que la pluja. Gràcies. El Senyor amb la pluja ens mana moltes benediccions. Amb això sou un exemple ".
El Papa va reprendre la vigília i després d'alguns moments de silenci i pregària va beneir als milions de joves presents amb la Custòdia d'Arfe de Toledo d'or i plata de gairebé tres metres d'alçada.
Va consagrar els joves al Cor de Jesús amb una senzilla pregària.
L'adoració eucarística va continuar durant tota la nit en un total de 17 capelles situades en diferents punts de l'aeròdrom de Cuatro Vientos.
Finalment es va acomiadar dient-los: “Hem viscut una aventura junts. Ferms en la fe de Crist, heu resistit la pluja. Gràcies pel sacrifici que esteu fent i que oferireu al Senyor. Us dono les gràcies. Bona nit. Què descanseu. Fins demà. Heu donat un exemple meravellós. Amb Crist, podreu sempre superar les dificultats de la vida. Gràcies. Bona nit ".