dissabte, 11 de febrer del 2012

Lourdes celebra el 154 aniversari de les aparicions

Roma és la meta de pelegrinatges preferida pels catòlics. Molts pensen que la segona és Terra Santa, encara que, en realitat, és aquest petit poble, al sud de França.
Som a Lourdes, un dels santuaris més importants dedicats a la Mare de Déu. L'11 de febrer es compleixen 154 anys de les aparicions de 1858. Amb una Missa multitudinària es demanarà a la Verge que ajudi als que més pateixen els efectes de la crisi econòmica.
La Mare de Déu es va aparèixer en 18 ocasions a ‘Bernadette Soubirous’ aquí a Lourdes. Es va presentar com la Immaculada Concepció. Li va mostrar una deu propera. Una dona anomenada 'Catherine Latapie' que patia paràlisi, va beure l'aigua de la font i es va curar miraculosament. Va ser el primer miracle. En tots aquests anys, un total de 67 persones s'han curat miraculosament en aquest Santuari
Cada any, Lourdes rep 6 milions de persones i això la converteix en un dels centres de peregrinació més importants del món.

Fa poc un que va tornar entusiasmat de Lourdes em deia ‘a Lourdes només s’hi pot trobar la Mare de Déu’, a la qual cosa vaig afegir... i, molta fe.