dijous, 8 de març del 2012

Processó organitzada pels Joves de Sant Josep

El Cardenal Lluís Martínez Sistach oficiarà una missa a la Sagrada Família després de la processó de Sant Josep
El grup barceloní de Joves de Sant Josep està portant a terme diverses activitats en el marc de la Missió Metròpolis i la Nova Evangelització a la qual ens exhorta Sa Santedat Benet XVI.
El proper 18 de març celebraran una processó amb la imatge de Sant Josep de la Muntanya, molt arrelada en la tradició de la ciutat de Barcelona i de tantes altres capitals del món. Sortirà de la parròquia de Santa Maria de Gràcia, i passarà per carrers principals, com l'avinguda Diagonal. Acabarà a la Sagrada Família, on el cardenal Lluís Martínez Sistach celebrarà la Santa Missa.
El cardenal i arquebisbe de Barcelona ha assegurat que "aquest esdeveniment, sens dubte, ens fa recordar les paraules que Benet XVI pronuncià a la Sagrada Família, l'alegria que sento de poder presidir aquesta cerimònia s'ha vist incrementada quan he sabut que aquest temple, des dels seus orígens, ha estat molt vinculat a la figura de sant Josep. M'ha commogut especialment la seguretat amb què Gaudí, davant les innombrables dificultats que va haver d'afrontar, exclamava ple de confiança en la divina Providència: `Sant Josep acabarà el temple '".
Recordeu, el proper 18 de març, a Santa Maria de Gràcia, a les 15h