divendres, 27 de desembre del 2013

100 anys del Concert de Sant Esteve. 1913-2013


Amb el lema "100 anys del Concert de Sant Esteve, sempre amb tu", la Fundació Orfeó Català i l'Associació Orfeó Català ens van desitjar Bones Festes mitjançant una nadala en paper i un vídeo en què van col·laborar els cantaires dels cors de l'Orfeó Català.


És un concert entranyable que procuro no perdre-me’l. Any rere any el segueixo perquè em porta records entranyables de quan era petit i els meus pares m’hi portaven.  Qui sap si des d’aquest fet em va agafar fort, i des de llavors m’ agrada la musica coral que estimo de tot cor.
El concert que l'Orfeó Català ofereix cada any per Sant Esteve ha arribat al centenari, amb una proposta ben especial: un relat musical i coral que revisa més d'un segle d'història del país, de l'Orfeó i del Palau.

Per celebrar-ho, els cors de l'Orfeó han fet enguany un concert diferent, amb clàssics com l''Al·leluia', de Händel, però també peces modernes com alguna d'Els Amics de les Arts. El concert ha repassat la història de l'Orfeó i també del país, amb narració a càrrec dels actors Pep Munné i Pep Anton Muñoz. 'El cant de la senyera' ha posat el punt final més emotiu, amb tot el Palau de la Música Catalana cantant i mostrant nombroses estelades.



Per veure tot el concert:

http://www.tv3.cat/videos/4832271/Concert-de-Sant-Esteve-100-anys-2013