divendres, 13 de desembre del 2013

El Papa elegit persona de l'any per la revista 'Time '


Qui ho hagués dit, una vegada més la portada del ‘TIME’ elegeix com a home de l'any un Papa, el Papa Francesc .


La revista Time ha triat persona de l'any al Papa Francisco . Segons informa el magazine , el primer Pontífex no europeu en 1.200 anys va triar el nom d'un humil sant i està cridat a transformar l'Església catòlica .
La revista l'ha anomenat ' El Papa de la gent "i ha destacat que ha demanat una Església que curi ferides.  El Pontífex s'ha imposat als altres deu finalistes en la cursa d'aquest any per aquesta coneguda distinció de la revista , entre els quals figuraven el president dels EUA , Barack Obama , ( que ja va ser elegit l'any passat i el 2008) , l’ex analista de la CIA Edward Snowden i la cantant Miley Cyrus .
"És estrany que un nou actor internacional de l'escena mundial susciti tanta atenció tan ràpidament , ja sigui entre els joves o els més grans, entre els creients o els més escèptics " , ha explicat la directora de la redacció de la revista , Nacy Gibbs
.
És la tercera vegada que un Papa és elegit : també ho van ser Joan XXIII el 1962 i Joan Pau II el 1994 ... Donem gràcies a Déu per aquests grans pastors que està concedint a l' Església .
 
http://poy.time.com/2013/12/11/pope-francis-the-choice/
 
Després de l'anunci, el portaveu del Vaticà, el pare Federico Lombardi, va dir que el Papa no busca ni fama ni lloances, i que només vol anunciar l'Evangeli. Va concloure que només si el nomenament apropa aquest missatge a la gent, llavors el Papa ho celebra.