dimecres, 11 de desembre del 2013

Centenars de voluntaris porten ancians i malalts a les trobades amb el Papa Francesc.


No és un secret que el Papa té una especial atenció als malalts i ancians . Sovint demana als seus cuidadors que els tractin amb afecte i molt respecte.

Per això , per a aquests pelegrins del sud d'Itàlia , el Sant Pare és un més de la seva associació . Cada any intenten portar la major quantitat de malalts al Santuari de Lourdes.
‘Unitalsi’ és una associació que s'ocupa dels malalts que van a Lourdes . Allà es dóna la resurrecció i els miracles tant del cos com de l'esperit per afrontar millor el sofriment . Per això el Papa Francesc és com un de nosaltres " .
" Porten molts malalts que veritablement necessiten d'una mica d'afecte . Són com els nens que necessiten a la seva mare " .
Altres  pelegrins , en canvi , es dediquen a un altre tipus d’atencions. Treballen en una casa de repòs per a gent gran . Diuen que quan veuen a la televisió al Papa Francesc , no hi ha qui els distregui .
"Tots els avis n’estan enamorats . Cada diumenge quan els posem la benedicció del Papa no n'hi ha cap que es distregui.  Tots enamorats del Papa Francesc ! "