dijous, 27 d’octubre del 2011

Investidura de Doctors Honoris Causa

El pintor Antonio López, el cardenal Péter Erdö i el catedràtic Joseph Weiler, doctors honoris causa per la Universitat de Navarra


Un problema de salut impedirà a Antonio López desplaçar-se a Pamplona aquest dijous 27 per la seva investidura com a doctor honoris causa per la Universitat de Navarra.
L'afecció, que s'ha presentat de forma sobtada, l'obliga a mantenir-se sota atenció mèdica. Els facultatius li han recomanat repòs i li han aconsellat que eviti viatges durant aquests dies.
A més del discurs preparat per a l'ocasió, Antonio López ha enviat al centre acadèmic un vídeo gravat amb motiu d'aquest acte.







































El Cardenal Péter Erdö és Arquebisbe de Esztergom-Budapest, Primat de l'Església a Hongria i president de la Conferència Episcopal hongaresa. És també el president del Consell de les Conferències Episcopals europees. Tot i ser un dels cardenals més joves de l'actual Col•legi cardenalici, compta ja amb un llarg historial de servei a l'Església. La seva excel•lent preparació teològica i jurídica ha contribuït a convertir-lo en un gran pastor i home de govern.






Laudatio de D. Eduardo Molano sobre el cardenal Péter Erdö




Joseph Weiler, catedràtic de Dret per la Universitat de Nova York, rebrà el 27 d'octubre de 2011 la investidura com Doctor Honoris Causa per la Universitat de Navarra.
Weiler ha estat assessor jurídic en el procés d'integració de la Unió Europea i ha jugat un paper determinant en la defensa de la persona humana com a subjecte primari del dret internacional.




















Mons Xavier Echevarria: "La Universitat ha d'ajudar els joves a fer una societat més lliure, creativa i solidària: més cristiana"