dilluns, 10 de desembre del 2012

El Papa honora la Mare de Déu en la festa de la Immaculada Concepció

Després de passar pels carrers de la ciutat amb el noupapamòbil’ el Papa va arribar fins a la Plaça d'Espanya de Roma, per celebrar la Festa de la Immaculada Concepció. .
Malgrat el fred, milers de pelegrins es van reunir al costat de l'estàtua en honor a la Immaculada. El Papa va dir que sovint s'ignora la connexió divina entre la Verge i Jesús. "Ningú ho sap. Ningú parla d'això ". .
"Les coses veritablement grans passen sovint inadvertides i el tranquil silenci es revela més fecund que l'agitació frenètica que caracteritza les nostres ciutats". .
A través d'aquest silenci, va dir el Papa, és com es pot escoltar la veu de Déu. Una veu, que és superior al mal ... com Maria, la plena la Gràcia. .
"La força de l'amor de Déu és més fort que el mal, pot omplir el buit que l'egoisme provoca en la vida de les persones, de les famílies, de les nacions i del món". .
El Papa va explicar, més que les coses materials, només la gràcia de Déu pot curar aquest buit. L'alegria que dóna la Gràcia no es fonamenta en les possessions, sinó en una cosa que ningú ens pot arrabassar.
"Els falsos remeis que proposa el món per omplir aquests buits -són emblemàtiques les drogues- en realitat aprofundeixen en l'abisme. Només l'amor pot salvar d'aquesta caiguda, però no un amor qualsevol: un amor que tingui en si mateix la puresa de la gràcia de Déu que renova i transforma ".
L'Església celebra la Festa de la Immaculada Concepció  la declaració   del dogma que reconeix que la Verge va ser concebuda sense pecat original. Des de 1854 el Sant Pare ret homenatge el 8 de desembre  resant davant aquesta estàtua.