dilluns, 13 de maig del 2013

El Papa Francesc: "Cal respectar la vida des del moment de la concepció"


 
Un diumenge més el Sant Pare va resar el ‘Regina Coeli’ a la plaça de Sant Pere, després de la cerimònia de canonització de nous sants i abans de recórrer la plaça al papa móvil.
El Papa Francesc es va encomanar als nous sants i va saludar els participants de la 'Marxa per la Vida' que aquell matí s'havien acostat fins al Vaticà. Va demanar que seguissin treballant per protegir als no nascuts.
"M'alegra recordar també la recollida de signatures que avui s'està duent a terme a moltes parròquies italianes amb l'objectiu de donar suport a la iniciativa 'Un de nosaltres', per garantir protecció jurídica de l'embrió, tutelant cada ésser humà des del primer instant de la seva existència ".
El Papa va convidar  tots a participar en l'esdeveniment que el Vaticà està preparant sobre la defensa de la vida a mitjans de juny.
Un moment especial per  aquells que es prenen seriosament la defensa de la sacralitat de la vida humana serà la 'Jornada Evangelium Vitae' que tindrà lloc aquí, al Vaticà, en el context de l'Any de la Fe, el 15 i 16 de juny pròxims .
Prop de 80.000 pelegrins van acudir a Sant Pere per participar a la cerimònia. El Papa després de resar elRegina Coeli’ va dedicar gairebé 1 hora a saludar els assistents, dedicant una atenció especial als infants i als malalts.