dissabte, 18 de maig del 2013

Romeria Matadepera - Montserrat


Dissabte passat vam fer la 20 Romeria Matadepera – Montserrat
.
Dissabte dia 11 vam sortir de l’Alzina del Salari – Matadepera -, a trenc d’alba més de 60 persones. Pel camí vam fer la tradicional romeria resant dues parts del rosari i reservant la tercera per fer-la dins la basílica abans de la celebració de la Santa Missa.
Pel camí s’hi van anar afegint més gent, i abans d’entrar a la basílica de Montserrat ja n’érem més de 100.
Aquest any, amb motiu del 20è aniversari, vam fer una ofrena a la Mare de Déu.    
Ofrena
Oh Verge i Mare de Déu de Montserrat, Patrona nostra: un any més hem vingut a visitar-vos i portem amb nosaltres joia i esperança, penes i angoixes, la nostra alegria i les nostres famílies.
No ens imaginàvem aquells que varem començar aquest costum, que avui seriem tants els qui ens trobem als vostres peus.
Hem sortit de casa sabent que el camí seria dur, que el pelegrinatge ens imposaria esforç, abnegació i sacrifici, però a cada pas sabíem que Vós ens estàveu esperant, i això ens ha fet caminar contents i decidits.
En arribar, hem pogut comprovar que heu estat Vós qui ens heu vingut a l’encontre, en el més profund del nostre cor.
Vós ens ensenyeu l’estil que ha de guiar les nostres vides; doneu-nos, Mare nostra, aquella diligència i agilitat espiritual de qui –com Vós–, està sempre a punt per dur a terme qualsevol insinuació de Déu.
Rebeu la humil ofrena d’aquestes 20 roses en significació dels 20 anys que fa que pugem a Casa vostra i ajudeu-nos a arribar a aquella muntanya santa que és el Crist, el vostre Fill.
 
 

1 comentari:

jet ha dit...

Vau tenir un dia esplèndid!!