dissabte, 1 de juny del 2013

Adoració Eucarística


Amb el lema "Un sol Senyor, una sola fe", durant una hora, demà diumenge el món romandrà unit a la pregària i en l'adoració del Santíssim Sagrament, en unió amb el Bisbe de Roma


En el marc de l'Any de la Fe, s’han presentat dos esdeveniments que presidirà el Sant Pare Francesc : la solemne Adoració Eucarística, el 2 de juny, que unirà als cinc continents amb el Successor de Pere , i la Jornada de l'Evangeli de la Vida, el 15 i 16 d'aquest mateix mes de juny.
 A l'Hora Santa, de diumenge, que presidirà el Papa des de la Basílica de Sant Pere, s'uniran en connexió mundial en directe, en aquesta especial Adoració Eucarística, les catedrals i parròquies de totes les diòcesis del món.

Molts ‘mataperencs’ i, tots el qui vulguin afegir-s’hi ens unirem a aquesta cita d’Adoració Eucarística a la Parròquia de Sant Joan de Matadepera demà diumenge 2 de juny amb l’exposició del Santíssim de 5 a dos quarts de 8 del vespre.

"Serà un gran estímul per a tots els cristians saber que estem resant junts amb el Sant Pare i també per les mateixes intencions. Són dues intencions una "ad intra 'de l'Església: que l'Església sigui més santa, més pura, immaculada, i que els cristians siguem expressió de l'amor i de la misericòrdia del Senyor, i després una" ad extra' que és molt estimada pel Sant Pare: hem de mirar a les persones que pateixen i anar fins les perifèries existencials ".