dissabte, 29 de juny del 2013

Et pot passar a tu - El malabarista de Déu

Paul va ser, de nen, el malabarista més petit del món i avui és, possiblement, el més gran.

Diversos artistes de circ exposen obertament sobre les seves creences, sobre les dificultats del festeig i del matrimoni, sobre l'educació dels fills.

El malabarista de Déu,
capítol 3 de la sèrie ”
TE PUEDE PASAR A TI”.
  director, ‘Juan Manuel Cotelo


Juan Manuel Cotelo i Infinito +1 han llançat el seu tercer lliurament de "Et pot passar a tu", l'emocionant sèrie que recull testimonis de persones que es van trobar amb Déu en circumstàncies peculiars però, alhora, molt properes a l'experiència de qualsevol.

  Si la primera pel·lícula tractava d'un personatge violent i esotèric (avui sacerdot), i la segona d'un homosexual transvestit dedicat a la prostitució (avui bon catòlic i evangelitzador), la tercera recull la trajectòria de ‘Paul Ponce’, un malabarista de primera categoria , que reflexionant sobre el dolor i el mal va decidir lliurar la seva vida a Déu.
Avui Paul Ponce dedica part del seu temps a visitar asils d'ancians o centres infantils ja meravellar a grans i petits amb les seves habilitats sorprenents. Després, els parla de Déu, de la Verge, i de com Déu reparteix dons i capacitats per oferir-les als altres. Si li pregunten si veu als seus fills com malabaristes en el futur, respon: "Jo el que vull és que els meus fills siguin feliços, i el camí que conec per ser feliç és complir la voluntat de Déu".

  En la sèrie "Et pot passar a tu", Cotelo pren la seva caravana i se’n va a buscar " gent del carrer", per comentar el testimoni i filmar les seves reaccions. En el primer lliurament el va compartir amb joves, el segon, amb persones que tenen sentiments homosexuals. En aquesta ocasió, ha acudit a gent del món del circ.