diumenge, 23 de novembre del 2014

Nadal: un bonic cant a capella dedicat a la Mare de Déu que revoluciona Internet


El grup Pentatonix, conegut pel programa americà "The Sing-Off" (NBC), canta "Mary, did you know?", una cançó dirigida a la Mare de Déu

Abans que el frenesí nadalenc prengui els carrers, els aparadors dels grans magatzems i els espots publicitaris de la TV, aquí teniu un vídeo per ajudar-nos a aprofundir en el misteri del naixement del Salvador. Aquest enregistrament d'un clàssic americà ja 3 milions de visites en menys d'una setmana a Youtube.   
Pentatonix, conegut als EUA per haver guanyat el programa estrella de la NBC "The Sing-Off" el 2011, és un grup de cinc amics la seva particularitat és  cantar sense acompanyament d'instruments de música. Avi Kaplan, Kevin Olusola, Kirstie Maldonado, Mitch Grassi i Scott Hoying, en ocasió de la publicació del seu àlbum de Nadal That 's Christmas to Me, proposen una versió a capella de "Mary, did you know?".

Les paraules es dirigeixen a la jove mare de Crist: "Maria, sabies que el teu Nen caminarà un dia sobre les aigües? Que ens salvarà nosaltres? ¿Que ho renovarà tot? Sabies que quan besis la cara del teu Nen, besaràs el rostre de Déu? Sabies que el Nen que dorm en els teus braços és l'Altíssim? "