dimecres, 11 de febrer del 2009

La Verge Maria a Lourdes



Entre el 11 de febrer i el 16 de juliol de 1856, la Verge es va aparèixer 18 vegades a Bernadette Soubirous, una nena de 14 anys.
El 25 de març de 1858, Maria es va donar a conèixer a Bernadette com "la Immaculada Concepció", un terme que la petita pastora no va comprendre en aquell moment, però que venia a confirmar el dogma que havia proclamat el Papa Pío IX quatre anys abans.
"Des de fa cent cinquanta anys, els pelegrins no han deixat d’anar a la gruta de Massabielle para escoltar el missatge de conversió i d'esperança que li va dirigir.
Finalment, nosaltres aquí, als peus de Maria, la Verge Immaculada, escoltem les seves peticions com ho va fer la petita Bernardette".
A les peticions d'oració i penitència, María afegeix també gestos d'amor cap als homes.
Més de 5 milions de persones, del món sencer, van a Lourdes en pelegrinatge cada any, per a pregar i demanar a Maria la curació dels seus cors i les seves malalties.



Sant Josepmaria i la Verge de Lourdes

El fundador del Opus Dei va acudir repetidament a resar davant la Mare de Déu de Lourdes (França) en visites curtes però intenses, amb la finalitat d'agenollar-se en la gruta, als peus de la Verge.