diumenge, 14 de juny del 2009

Vídeo – Testimoni



Altre cop, arribat el cap de setmana poso un vídeo-testimoni

‘Patrícia Donesteve’ és arquitecte, ‘Pablo Poole’ va estudiar ICADE i és màster de l'IESE. Es van casar fa 16 anys i actualment tenen deu fills.

Encara que tot just superen els quaranta anys d'edat, qualsevol dels dos podria respondre a una àmplia entrevista sobre les seves respectives professions.

‘Patrícia’ ja té una notable experiència en la direcció de projectes de disseny i Interiorisme -també ha donat classes en l'escola oficial de Joieria-, i ‘Pablo’ porta anys en una multinacional del sector energètic, on ha desenvolupat treballs en diferents àrees, des de les energies renovables fins a l'àrea de subministraments.

"Procurem gaudir de la família en cada instant, tots, o gairebé tots els moments són bons per a treure'n partit, encara que de vegades suposa esforç -diu ‘Pablo’ en altre moment, tal vegada sense adonar-se que tot el que diu serveix com titular de l'entrevista-. Tenir una família nombrosa t'obliga a estar sempre en forma, també espiritualment".

Són optimistes, i reservats per explicar les dificultats. En el vídeo no ens parlen de les nits de vetlla, ni dels viatges a urgències, ni dels canvis de plans, les hipoteques o el preu de les escoles, sinó de les anècdotes; però s'aprecia fàcilment que són dels que veuen "oportunitats" on de vegades els altres només veiem els "problemes".