diumenge, 2 d’agost del 2009

The Human Experience


Un documental molt interessant sobre el sentit de la vida. Una bona manera d'afrontar les vacances: no oblidar el sentit que té tot el que fem.
No és gaire habitual que una pel·lícula es proposi descobrir el sentit de la vida. Tanmateix, això és precisament el que ha volgut el productor de “The Human Experience”.

La pel·lícula respon a les preguntes que es fan la majoria de persones. En què consisteix la meva vida?¿Què puc fer jo? Podria fer més? Val la pena?

‘Joseph’ i ‘Jeffrey’ –productor i protagonista-, van presentar la pel·lícula a Roma. El públic de la Ciutat Eterna es va interessar sobre com la pel·lícula els va canviar la vida. 'Jeffrey' va respondre que espera que el documental deixi al públic un sentit més profund de la unitat del gènere humà.

L'ideal seria que vegin la pel·lícula i després no la deixin oblidada sobre un sofà o a la prestatgeria, sinó que quan tornin a casa, apliquin la pel·lícula a les seves vides, perdonin algú que els ha ofès o que els tracta malament.

El documental "The Human Experience" ja ha obtingut 18 premis en festivals de cinema dels Estats Units i altres països. Els guardons inclouen el de millor llargmetratge o millor pel·lícula humanitària.