dilluns, 28 de desembre del 2009

El prelat de l'Opus Dei convida estimar-nos més



Nadal és una gran oportunitat per a totes les famílies per imitar a la Sagrada Família, així ho proposa a el Prelat de l'Opus Dei, Mons. Xavier Echevarria

El temps de Nadal ja és una petició perquè santifiquem la vida de família i ens suggereix que posem el naixement a cada llar per dirigir-nos millor a Jesús, Maria i Josep"

Mons. Echevarria afegeix: una manera per viure més de prop el naixement de Jesús en aquest Nadal és estimar molt a tots, i cita el fundador de l'Opus Dei, sant Josepmaria Escrivà de Balaguer.

"Penso que hem de fer un esforç en voler els de la pròpia família, estimar els amics, estimar totes les amistats com les voldria Crist” és una de les coses que moltes vegades comentava Sant Josepmaria "Jo vull estimar les persones i vull tractar-les com ho faria Crist" doncs que pensem que Crist se serveix de nosaltres per apropar-nos als parents, als amics, a les persones amb qui ens trobem.



L'actual prelat, mons. Xavier Echevarría (Madrid, 1932), va succeir el 1994 mons. Álvaro del Portillo, qui va governar l’Opus Dei després del traspàs del fundador, el 1975.