dimarts, 15 de desembre del 2009

Non Angli sed Angeli


La nova exposició destaca el pelegrinatge anglès

El Venerable Col·legi Anglès a Roma ha inaugurat l'exposició ‘Non Angli sed Angeli’ que està oberta el públic, i ofereix una oportunitat extraordinària per als visitants per veure i aprendre sobre la institució britànica més antiga fora d'Anglaterra.

El nom de l'exposició, ‘Non Angli sed Angeli’ - No anglos sinó àngels! prové de la famosa frase del Papa Gregori Magne la primera vegada quan va veure els esclaus anglosaxons a Roma.

L'exhibició destaca el martiri dels catòlics a Anglaterra durant la Reforma Protestant en què van morir 44 seminaristes del Col·legi Anglès, i mostra la recreació en tercera dimensió del quadre dels màrtirs de ‘Durante Alberti’ que es troba a la capella acabada de restaurar del col·legi ’Santíssima Trinitat I Sant Tomàs de Canterbury’.

La visita permet tenir una experiència de l'Anglaterra dels Tudor i fer el famós pelegrinatge a la ‘via Francigenia’. ‘Non Angli sed Angeli’, estarà obert fins a finals de juliol de 2010 en el Venerable Col·legi Anglès en ple centre històric de Roma.