dimarts, 23 de febrer del 2010

Història de la rata Skeeky

Aquesta rata es va fer famosa en un petit poble del sud de Califòrnia l'any 1990, perquè un artista volia realitzar una obra d'art per a una galeria local.
La seva obra consistiria a col•locar la rata Skeeky sobre el paviment, la taparia per sobre amb un llençol blanc i després deixaria caure des d'un tercer pis un bloc de ciment que donaria com a resultat l'"obra d'art".


Sens dubte l’idea va aixecar molta polseguera i va causar tal enrenou en la premsa, radio i TV locals que, el dia convingut per executar tan "creativa" expressió artística, s’hi van presentar més de 600 persones per salvar Skeeky.


El rosegador va ser finalment alliberat de la mort. Fins aquí la història de la rata.


Més de 3500 bebès -1 cada 26 segons -, només als Estats Units, són assassinats cada dia a través de l'avortament legal que no només mata a un innocent - l'ésser humà més vulnerable de tots -, el no nascut, sinó que a més, deixa empremtes inesborrables, físiques, emocionals i espirituals a la mare de la criatura amb els efectes subseqüents en tot el teixit social. 3500 bebès que no tenen la sort de la rata Skeeky.

De la web 'Priests for life'