dimecres, 24 de febrer del 2010

Projecció d’un vídeo sobre la façana de la Facultat de Comunicació de Navarra


La façana de l'edifici de Ciències Socials de la Universitat de Navarra es va transformar durant escassos cinc minuts en una pantalla per projectar un vídeo musical, donant pas al primer 'lipdub' (doblatge de llavis) d’aquest centre formatiu en què 350 estudiants, professors i personal no docent van gravar el Dia del Patró.


D'aquesta manera i movent-se al ritme de "Rama lama ding dong", melodia del grup nord-americà ‘The Edsels’ que va ser l’escollida per realitzar el vídeo, els actors van mostrar el seu millor somriure davant de la càmera.


Enmig de coreografies més o menys preparades, salts, malabarismes, i jocs de cintes, entre altres interpretacions, els protagonistes van mostrar, "de manera diferent", l'interior de l'edifici on cursen els estudis que els convertiran en futurs llicenciats.


La projecció del vídeo, d'uns quatre minuts i mig, desencadenà els aplaudiments dels presents, i pel que es veu s’ho van passar d’allò més bé




Vídeo dels preparatius







La Secretària General de l’Acció Social en la qual col•laboro, m’ha fet arribar aquests vídeos que li havia enviat la seva filla –una noia amb molta empenta que estudia en aquesta Facultat -, a més, en va ser una de les promotores.
En el correu que m'ha fet arribar, es feia palès com se li omplia el cor i no hi cabia a la pell quan marcava els temps exactes que sortia la seva filla en el vídeo, sis cops com a mínim.
Evidentment, això no ho publicaré, ja que crec pertany a l'àmbit familiar.
Felicitats doncs i, moltes gràcies.

2 comentaris:

elvira casas ha dit...

Es un video que al verlo me hubiera ido a estudiar yo también a Navarra. Se ve trabajado y que al filmarlo se lo han pasado muy bien. Felicidades

Salvador ha dit...

No hi ha dubte que s’ho devien passar d’allò més bé, recreant-se fent el ximplet. Ja diu la dita ‘joventut pa tou’. Dóna-li l’enhorabona a la teva filla.