dissabte, 17 d’abril del 2010

Nostra Senyora de Laus, "Refugi dels Pecadors"



El Santuari de Nostra Senyora de Laus, està situat en els Alps francesos, és un santuari particular, on la Mare de Déu, es va aparèixer a ‘Benoite Rencurel’ durant 54 anys, per demanar la conversió. Per la qual cosa ha estat anomenada "Refugi dels Pecadors".

El maig de 1664, Sant Maurici, un gran sant dels Alps va anunciar a la jove pastora de 17 anys, ‘Benoite’, que veuria la Verge Maria en una vall propera.

‘Benoite’, confiada, es va dirigir amb el seu ramat de cabres a la gruta anomenada "dels forns", on se li va aparèixer la Mare de Déu mentre resava el rosari.

La crida a la conversió, que és el cor del missatge de la Verge Maria a ‘Benoite’, s'experimenta a través dels sagraments de la Reconciliació i de l'Eucaristia.

Els ensenyaments de la Mare de Déu a ‘Benoite’ continuen sent vàlids avui: hom no es converteix de veritat, si no està animat per la dolçor de la misericòrdia.

Al santuari de Laus, la presència materna de la Verge Maria, "Refugi dels Pecadors", actua en aquest aspecte, amb una força evident.