dilluns, 28 de setembre del 2015

El Papa estén la mà a la Xina i avança temes del sínode.


El Papa va acabar la seva gira a Filadèlfia després de presidir alguns actes de la VIII Trobada Mundial de les Famílies.

«Gràcies a tots pel seu treball, que ha estat tan fatigós!», Va ser l'agraïment del Papa Francesc als representants dels mitjans de comunicació, que l'han acompanyat en aquest intens Viatge Apostòlic.

El papa Francesc va arribar a l'aeroport romà de Ciampino de retorn del viatge que va començar el passat 19 de setembre i en el qual va visitar Cuba i els Estats Units.

L'avió de la companyia American Airlines en què viatjava el Sant Pare va arribar a l'aeroport romà a les 09.50 hora italiana (07.50 GMT)

Al Papa l'acompanya el seguici habitual vaticà compost per unes 20 persones i 70 periodistes acreditats, a les preguntes, com és habitual en els viatges papals, va respondre en una conferència de prensa.

El Papa va acabar la seva gira a Filadèlfia (EE. UU.) A les 19.46 hora local (23.46 GMT) després de presidir alguns actes de la VIII Trobada Mundial de les Famílies.

En aquest viatge, el més llarg realitzat fins ara pel pontífex, ha visitat tres ciutats de Cuba, Holguín, Santiago i l'Havana, mentre que als Estats Units també va estar a Nova York i Washington
.