dissabte, 5 de setembre del 2015

El papa Francesc visita una òptica del centre de Roma per canviar-se les ulleres


El papa Francesc ha visitat una òptica del centre de Roma, a la via del Babuino, per canviar-se les ulleres, segons informen diversos mitjans italians, que acompanyen la informació amb un vídeo en què s'observa el Pontífex provant-se un dels models.

A l'interior de l'òptica, el Sant Pare s'ha sotmès a una revisió ocular i s'ha provat diverses muntures. Així que han detectat la seva presència, nombrosos turistes s'han congregat a les portes de l'establiment, on han estat saludats pel Papa tan bon punt ha sortit de l'òptica.

El Papa, que ha escollit aquesta òptica seguint el consell tant del seu oculista com de monsenyor Karcher, s'ha fet una revisió de la vista i ha provat diverses muntures, tot i que ha acabat canviant-se només els vidres. “No vull gastar gaire”, ha aclarit.

Segons publiquen mitjans italians, la visita del Papa a l'òptica ha durat uns 40 minuts i segons sembla ha confessat que no volia gastar-se gaires diners. Abans de marxar, mentre obria la porta de l'establiment, el Papa s'ha girat i ha advertit que li havien d'enviar la factura, ja que en cas contrari no hi tornaria.