dissabte, 26 de setembre de 2015

Una jornada de misericòrdia en ple cor de Nova YorkEls aplaudiments no semblaven acabar al Madison Square Garden, ningú volia marxar ...

 

Del vestíbul principal fins  la part més alta del llegendari Madison Square Garden la imatge era la mateixa, sacerdots en acció, administrant el sagrament de la reconciliació a tot aquell que s'acostava.

El Papa del nou món ha fet impacte en la "gran manzana", i fins més enllà del riu Hudson es respira i s'exclama una lloança a Déu. Harry Conick Jr guia fins a l'estadi amb la bella lloança "La meva ànima canta! Que gran és el meu Salvador ".
El recinte més famós del món va rebre el Papa Francesc, una sorra majestuosa per rebre el Vicari de Crist amb el nom del pobre d'Assís.
El xoc de dos mons es produeix en una trobada de fe, esperança i misericòrdia

Davant la misericòrdia de Déu no hi ha ciutadà de segona classe, va dir el Papa en la seva homilia. En una ciutat com Nova York és fàcil oblidar els més necessitats.
No caiguem en l'anonimat d'una vida sense rostres, una vida buida, va animar el Papa.

Va portar el missatge que el proïsme viu i conviu amb ells: Nova York, no oblidis els més necessitats, semblava exhortar el Sant Pare.