divendres, 8 d’octubre del 2010

"Blood Money": el documental que el Govern espanyol no deixa veure als joves

.

El negoci de l'avortament, explicat per extreballadors i víctimes, sense imatges sagnants... una vegada més

Amb 16 i 17 anys, a Espanya es pot avortar, fins i tot, sense necessitat d'informar els pares.
.
En canvi, el Govern no permet a aquestes edats veure el documental "Blood Money" (http://www.bloodmoneylapelicula.com/) perquè explica els efectes de l'avortament en la dona i el seu entramat empresarial: per veure aquest documental (que no usa imatges sagnants ni ferotges) cal tenir -segons el Govern- 18 anys.

El Govern vol evitar una cosa que resultaria fatal per a la "normalització" de l'avortament: que desenes de milers, potser cents de milers de joves en instituts vegin aquest documental en la classe d'ètica, filosofia o religió.

Per això, els mateixos que reparteixen fulletons i cursos sobre masturbació i homosexualitat als alumnes de 10 i 12 anys qualifiquen "per a majors de 18 anys" aquest reportatge.

El president del Fòrum de la Família, ‘Benigno Blanco’, ha denunciat aquest absurd (16 anys per avortar-ne, 18 per veure documentals sobre avortament).

Per Blanco, només s'entén aquesta actitud "si es pressuposa que al Govern li interessa que s'avorti molt i a cegues".

"Sembla que per a l'Executiu en matèria d'avortament, quanta menys informació hi hagi, més 'lliure' és la decisió d'avortar".

Tanmateix, ha explicat que la pel•lícula "tan sols es limita a recollir testimonis de persones que han avortat, que han practicat avortaments o que s'han deslliurat d'aquesta temptació en circumstàncies difícils".


Forum Libertas
Llegir-ne més: aquí
.