dissabte, 23 d’octubre del 2010

Els defensors de la vida es manifesten davant de l'hotel que acull els que es lucren de la mort, amb l’avortament i la contracepció

.

Amb el lema «Sevilla Capital de la Vida», membres de les organitzacions «Dret a Viure» i «Fes-te Sentir» van començar ahir les protestes davant de l'hotel de Sevilla en el qual se celebra el IX Congrés de la Federació Internacional de Professionals de l'Avortament i la Contracepció (FIAC) repartint fulletons pels volants contra la convenció.



Els concentrats s'alternen durant tot el dia perquè sempre hi hagi presència d'antiavortistes a les portes de l'hotel, contra el que demanen un boicot ciutadà per acollir el congrés. També han enganxat cartells als voltants del lloc del congrés amb el lema «defensa la vida davant el negoci de la mort. Sevilla, capital de la vida.

Em sembla molt adequat que tots els que defensem la vida demostrem i fem tots els passos possibles per expressar el nostre desacord amb la permissivitat que hi ha al nostre País vers l'avortament.

Només em pregunto si aquestes campanyes són suficients, és a dir, si ja n’hi ha prou. És evident que no.

Si es proposa un boicot contra un grup hoteler per permetre en un dels seus hotels la celebració d'un esdeveniment avortista, amb molta més raó hauríem de començar a boicotejar tots aquells partits polítics que recolzen o defensen l'avortament, i deixar-nos ja d'excuses com el mal menor.

"La consciència cristiana ben formada - deia Ratzinger - no permet a ningú afavorir amb el propi vot la realització d'un programa polític o l'aprovació d'una llei particular que contingui propostes contràries als continguts fonamentals de la fe i la moral".

Hi ha principis, com la defensa de la vida, que no admeten cap excepció. Com he dit abans, aquest tipus d'iniciatives són interessants, però seria molt més eficaç que comencéssim a boicotejar d'una vegada a TOTS els partits polítics que recolzen l'avortament .



.