dissabte, 9 d’octubre del 2010

Un “Camí” per als miners atrapats a Xile


Fruit de l’iniciativa d'uns fidels de l'Opus Dei, els miners varen rebre el llibre ‘Camí’ junt amb 33 medalles escapulari i estampes de sant Josepmaria i de la Mare de Déu del Carme.

Per dur a terme aquesta idea, el problema més important va ser la mida. Els exemplars normals no cabien en els "colomets" que portaven el menjar i medicaments als miners.
.
Finalment, una persona va regalar un petit exemplar, editat fa molts anys a Argentina, que reunia les característiques necessàries de pes i volum.

Aquests 33 miners han pogut llegir en la profunditat de la terra
“Mare! —Crida-la fort, ben fort. —T’escolta, et veu potser en perill, i t’ofereix, la teva Mare Santa Maria, amb la gràcia del seu Fill, el consol de la seva falda, la tendresa de les seves carícies: i et trobaràs reconfortat per a la nova lluita”. (Camí, 516)

També aquesta setmana els miners atrapats a gairebé 700 metres sota terra a la ciutat de San José, Xile, van enviar al Papa una bandera amb la firma de cadascun.

Quan el Sant Pare la va rebre va comentar que segueix de prop la situació i espera que puguin ser rescatats quan abans possible.

A començaments de setembre el Papa els va enviar 33 rosaris.



Finalment, avui ha arribat la bona notícia: clic aquí
.