dijous, 21 d’octubre del 2010

Els que no podem anar a Sevilla, però ens afegim a la manifestació

.
Avui comença el Congrés Mundial de Professionals de l’Avortament i la Contracepció a Sevilla. Tres dies complets per estudiar com matar els nens al ventre matern, com facilitar l'avortament, com protegir una indústria que No està en crisi.

Es tracta d'un congrés organitzat per ‘FIAPAC’, la Federació Internacional d'Associacions Professionals de l'Avortament i la Contracepció.

.
El nom ho diu tot: Experts en llevar la vida. Els objectius d'aquesta federació són, obtenir el dret a l'avortament per a totes les dones i aconseguir l'accés lliure a tots els mètodes abortius en tots els països. Tal com diu la seva pròpia web.

Co-organitzadora de l'esdeveniment és ACAI, l'Associació de clíniques acreditades per a la interrupció voluntària de l'embaràs. Com veieu, tot consisteix en promocionar allò que els dóna diners als ‘escorxadors’.

El Congrés Mundial de Professionals de l'Avortament i la Contracepció ve a Espanya a posta que serà ben rebut per les autoritats.

Demostrem-los que no els volem aquí.

El 23 d'Octubre, a les 12'00 hores, hi haurà una Concentració a favor de la vida a les portes de l'Hotel Sol Meliá (c/ Dr. Pedro de Castro, 1). Totes les dades a: "23-o Sevilla, Capital de la Vida".



.
Una altre manera de protestar:



.