dissabte, 23 d’octubre de 2010

Els defensors de la vida es manifesten davant de l'hotel que acull els que es lucren de la mort, amb l’avortament i la contracepció

.

Amb el lema «Sevilla Capital de la Vida», membres de les organitzacions «Dret a Viure» i «Fes-te Sentir» van començar ahir les protestes davant de l'hotel de Sevilla en el qual se celebra el IX Congrés de la Federació Internacional de Professionals de l'Avortament i la Contracepció (FIAC) repartint fulletons pels volants contra la convenció.Els concentrats s'alternen durant tot el dia perquè sempre hi hagi presència d'antiavortistes a les portes de l'hotel, contra el que demanen un boicot ciutadà per acollir el congrés. També han enganxat cartells als voltants del lloc del congrés amb el lema «defensa la vida davant el negoci de la mort. Sevilla, capital de la vida.

Em sembla molt adequat que tots els que defensem la vida demostrem i fem tots els passos possibles per expressar el nostre desacord amb la permissivitat que hi ha al nostre País vers l'avortament.

Només em pregunto si aquestes campanyes són suficients, és a dir, si ja n’hi ha prou. És evident que no.

Si es proposa un boicot contra un grup hoteler per permetre en un dels seus hotels la celebració d'un esdeveniment avortista, amb molta més raó hauríem de començar a boicotejar tots aquells partits polítics que recolzen o defensen l'avortament, i deixar-nos ja d'excuses com el mal menor.

"La consciència cristiana ben formada - deia Ratzinger - no permet a ningú afavorir amb el propi vot la realització d'un programa polític o l'aprovació d'una llei particular que contingui propostes contràries als continguts fonamentals de la fe i la moral".

Hi ha principis, com la defensa de la vida, que no admeten cap excepció. Com he dit abans, aquest tipus d'iniciatives són interessants, però seria molt més eficaç que comencéssim a boicotejar d'una vegada a TOTS els partits polítics que recolzen l'avortament ..

Cant a l’alegria .

.
Un vídeo de Xavier Figuero, que ha estat presentat en el Festival Iberoamericà de Curtmetratges, ABC. Tant de bo guanyi!

Quina senzillesa la dels nens i què complicats som els adults. Hauríem d'aprendre d'ells moltes coses en comptes d'entossudir-nos a exercir, en ocasions, de pares manaires.

Un vídeo que no ve gens malament en aquests temps.

Punxant en aquest enllaç, es pot veure el curtmetratge: Alhaja
.

divendres, 22 d’octubre de 2010

Una mica d’humor

.
Original banda de jazz.Anunci que anima i fomenta la lectura.


.

dijous, 21 d’octubre de 2010

Els que no podem anar a Sevilla, però ens afegim a la manifestació

.
Avui comença el Congrés Mundial de Professionals de l’Avortament i la Contracepció a Sevilla. Tres dies complets per estudiar com matar els nens al ventre matern, com facilitar l'avortament, com protegir una indústria que No està en crisi.

Es tracta d'un congrés organitzat per ‘FIAPAC’, la Federació Internacional d'Associacions Professionals de l'Avortament i la Contracepció.

.
El nom ho diu tot: Experts en llevar la vida. Els objectius d'aquesta federació són, obtenir el dret a l'avortament per a totes les dones i aconseguir l'accés lliure a tots els mètodes abortius en tots els països. Tal com diu la seva pròpia web.

Co-organitzadora de l'esdeveniment és ACAI, l'Associació de clíniques acreditades per a la interrupció voluntària de l'embaràs. Com veieu, tot consisteix en promocionar allò que els dóna diners als ‘escorxadors’.

El Congrés Mundial de Professionals de l'Avortament i la Contracepció ve a Espanya a posta que serà ben rebut per les autoritats.

Demostrem-los que no els volem aquí.

El 23 d'Octubre, a les 12'00 hores, hi haurà una Concentració a favor de la vida a les portes de l'Hotel Sol Meliá (c/ Dr. Pedro de Castro, 1). Totes les dades a: "23-o Sevilla, Capital de la Vida"..
Una altre manera de protestar:.

dimecres, 20 d’octubre de 2010

‘Monte do Gozo’, última etapa del Camí de Sant Jaume

.
Encara avui, després de més de 20 segles de l'arribada de l'apòstol Sant Jaume a Espanya, el camí de l'apòstol continua portant històries d'amistat i de conversió de tots els racons d'Europa i del món.


.

La fe i l'oració han estat la base de l'èxit de l'enginyer que va fer la perforació del rescat dels 33 miners.

.
‘Greg Hall’ és l'amo de l'empresa ‘Drillers Supply International’, responsable de la perforació que va permetre el rescat dels 33 miners atrapats en el jaciment xilè. Aquest enginyer nord-americà, que es confessa catòlic devot, assegura que la fe per superar els obstacles i l'oració quotidiana van ser les claus de l'èxit de la seva missió.

Hall, que el 12 de febrer serà ordenat diaca permanent, va expressar la seva emoció a la cadena Fox. "Ha estat una feina àrdua però ha valgut la pena perquè ara aquests 33 miners es poden reunir amb les seves famílies. És impressionant veure com al lloc on vaig passar tant temps i vaig posar tant esforç, aquests miners han pogut sortir, és un sentiment meravellós", va indicar.

L'empresa Hall opera a Xile des de fa més de 20 anys i s'especialitza en perforacions en roca dura. El Ministeri de Mineria de Xile la va elegir per perforar el túnel de 622 metres pel qual van sortir els miners com a part de l'anomenat "Pla B".
.

dimarts, 19 d’octubre de 2010

La Sagrada Família de Gaudí: un temple de vanguardia

.
Pot semblar que la 'Summa Teològica' de Sant Tomás d’Aquino, la 'Divina Comèdia' de Dante Alighieri i el temple de la Sagrada Família de Gaudí no tenen res en comú. Però no és així.

L'obra mestra de la Teologia, el clàssic de la literatura italiana i aquesta construcció arquitectònica són tres exemples únics d'obres que uneixen tota la teologia cristiana.

La 'Summa Teològica' i la 'Divina Comèdia' van ser revolucionàries per a la seva època. Igual que ho és ara el temple expiatori de la Sagrada Família d'Antoni Gaudí, una església que el Papa elevarà a la categoria de basílica durant el seu viatge a Espanya el 7 de novembre.

Segons el biògraf de Gaudí, Josep Maria Tarragona, l'espiritualitat i la genialitat de l'anomenat 'arquitecte de Déu', es reflecteix en cada un dels detalls d'aquesta obra mestra de l'arquitectura.

dilluns, 18 d’octubre de 2010

Estimar a 45º


Anna, és una nena d'una parròquia malaguenya, que ens explica una història apassionant de persones que descobreixen el sentit de la seva vida parlant a Déu dels homes i als homes de Déu.
.
Amb l'intrigant títol d'"Estimar a 45 graus", es tracta d’un conte produït per ‘Diòcesis TV’, l'emissora de televisió digital de la Delegació Diocesana de Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Màlaga.

Aquesta obra audiovisual és fruit de la reflexió que han dut a terme al llarg del passat any sacerdotal i pretén ser un agraïment a tants sacerdots que "han estat, són i continuaran sent ‘Evangelis vivents".

diumenge, 17 d’octubre de 2010

Disciplina i entrenament

.
Agraeixo la tramesa que m’ha fet la ‘Marifé’, així com tots els correus que m’envia.


.

dissabte, 16 d’octubre de 2010

Sí a la vida com un do de Déu!

.
Els 33 miners de Copiapó ja han pogut veure la llum del sol després que el passat 5 d'agost quedessin atrapats a 700 metres de profunditat. 69 dies després de ser engolits literalment per la terra tornen a la vida mostrant al món, que ha seguit el seu esdevenir a través dels mitjans, un autèntic testimoni de fe i d'esperança exemplificat estèticament en una samarreta en la qual es llegeix "Gràcies, Senyor" i "Són seves les profunditats de la terra, són seves els cims de les muntanyes. A Ell la glòria i l'honor".

‘Viktor Frankl’ recorda que tot just ingressar en el camp d'extermini d'Auschwitz el va arrossegar la idea del suïcidi com un alliberament, però durant la seva primera nit en aquest lloc tenebrós es va prometre a si mateix no llançar-se contra el filat espinós. Alhora va ser conscient que la salvació de l'home només és possible en l'amor i a través de l'amor. Estic segur que els 33 miners de Copiapó hauran experimentat les mateixes sensacions: el schok d'estar atrapat; la pèrdua de tot i la visió de la pròpia mort. Tanmateix, està demostrat que els homes en condicions tràgiques, en aquest cas el confinament sota terra, conserven un reducte de llibertat espiritual per triar l'actitud personal que han d'adoptar davant el destí.

Aquesta estada de dos mesos a l''infern' han servit als miners per descobrir que el sofriment - veure com s'escapa la vida i ve la mort - és una part consubstancial de la vida de l'ésser humà sense la qual l'existència restaria incompleta.

Llegir-ne més: Aquí
.

Documentació background sobre Ratzinger-Benet XVI

.
Aquesta setmana he tingut ocasió de constatar -mentre esperava el meu torn a la barberia-, que de vegades parlem de coses sense estar-ne ben assabentats, i fins i tot, algun cop formulem crítiques per ignorància.

Faig el comentari perquè només falten tres setmanes per la visita del Sant Pare a Barcelona, i penso paga la pena tenir el màxim d’informació sobre la seva persona, no sigui que tal com ha succeït recentment en algun dels seus anteriors viatges, la premsa, algunes institucions, o d’altri: pensaven..., s’imaginaven..., havien sentit dir...etc Tenien una visió molt crítica, i a l’hora de la veritat varen quedar admirats de la saviesa, valentia i humilitat del Sant Pare.

Així doncs, acompanyo una amplia documentació que acabo de rebre sobre la visita de Benet XVI a Santiago i Barcelona.

Com veureu hi ha moltíssim informació sobre la seva persona i tot el que l’envolta, però si amb tot i això no en teniu prou i voleu algun aclariment més personalitzat, l’autor del bloc, s’ofereix per contestar qualsevol dubte, dirigint-vos a : Marc Argemí marcargemi@gmail.com

"Per si serveix. A falta d'unes setmanes per la vinguda de Benet XVI a Santiago i Barcelona, he recopilat en el bloc, en forma de preguntes i respostes, algunes dades per conèixer la persona Joseph Ratzinger-Benet XVI. Hi ha de tot una mica: des d'informació familiar (naixement, estudis, pares,...) fins als seus gustos culinaris i lectures preferides, passant per les preferències musicals o temes menys bucòlics com ara quina relació tingué amb les joventuts hitlerianes, l'amistat amb Hans Küng, el paper al Vaticà II, la lluita contra els abusos del clergat o l'actitud davant la teologia de l'alliberament. Altres són dades més de context: papes alemanys a la història, el significat del seu escut, l'asteroide anomenat Ratzinger, etc.
Si trobeu a faltar alguna pregunta, podeu enviar-la o demanar-me la resposta. Si tinc temps, miraré de trobar-la. En general la informació està publicada arreu: només és qüestió d'ordenar-la".


Marc


.

divendres, 15 d’octubre de 2010

Sta. Teresa

.
Avui es Santa Teresa, la gran santa d’Àvila .

Santa Teresa de Jesús és viva, la seva veu ressona encara avui a l'Església»: Joan Pau II va deixar absolutament clar que el llegat de la mística espanyola, primera dona Doctora de l'Església, té una actualitat incontestable per als catòlics d'avui.

Actualment, la diòcesi d'Àvila s'esforça en els preparatius per celebrar d'aquí cinc anys el 5è centenari del naixement d'aquesta dona excepcional, vibrant i senzilla, que l'Església recorda com a mare espiritual i el món com a mestra del castellà.
.
Podem recordar-la i encomanar-nos-hi, mentre recordem algun dels seus versos

Nada te turbe, nada te espante todo se pasa,
Dios no se muda, la paciencia todo lo alcanza,
quien a Dios tiene nada le falta sólo Dios basta.

«Vuestra soy, para Vos nací,
¿qué mandáis hacer de mí? (…)
Vuestra soy, pues me criastes;
vuestra, pues me redimistes;
vuestra, pues que me sufristes;
vuestra, pues que me llamastes;
vuestra, pues me conservastes;
vuestra, pues no me perdí.
¿Qué mandáis hacer de mí?
¿Que mandáis, pues, buen Señor,
que haga tan vil criado?
¿Cuál oficio le havéis dado
a este esclavo pecador?
Veisme aquí, mi dulce Amor,
amor dulce, veisme aquí,
¿qué mandáis hacer de mí?

Acompanyo el vídeo de ‘D. Luís de Moya’ comentant l’Evangeli de la Missa de Santa Teresa de Jesús, verge i doctora..

dijous, 14 d’octubre de 2010

‘Biblioburro’


Una manera de complaure el bé d’altri, posant el seu granet de sorra, portant l’esbarjo, la cultura i l’afecte als nens més necessitats.


Agraeixo la col•laboració de la Magda, que me l’ha enviat.
.

diumenge, 10 d’octubre de 2010

Gaudir de l'afecte


No queixar-se del que no tenim, com diu al final el fill que junt amb la seva germana organitza tot aquest "sarau" per els 25 anys de matrimoni dels seus pares.

Una preciositat i tot un exemple -es tracta d'una història real- d’entrega, d'amor i sacrifici.


.
Article que va publicar ‘Capellanía Aldeafuente’ en el seu bloc el passat dia 7, aprofitant un anunci de Campofrio. ‘Una celebració dels 4 sentits’.
.

dissabte, 9 d’octubre de 2010

Un “Camí” per als miners atrapats a Xile


Fruit de l’iniciativa d'uns fidels de l'Opus Dei, els miners varen rebre el llibre ‘Camí’ junt amb 33 medalles escapulari i estampes de sant Josepmaria i de la Mare de Déu del Carme.

Per dur a terme aquesta idea, el problema més important va ser la mida. Els exemplars normals no cabien en els "colomets" que portaven el menjar i medicaments als miners.
.
Finalment, una persona va regalar un petit exemplar, editat fa molts anys a Argentina, que reunia les característiques necessàries de pes i volum.

Aquests 33 miners han pogut llegir en la profunditat de la terra
“Mare! —Crida-la fort, ben fort. —T’escolta, et veu potser en perill, i t’ofereix, la teva Mare Santa Maria, amb la gràcia del seu Fill, el consol de la seva falda, la tendresa de les seves carícies: i et trobaràs reconfortat per a la nova lluita”. (Camí, 516)

També aquesta setmana els miners atrapats a gairebé 700 metres sota terra a la ciutat de San José, Xile, van enviar al Papa una bandera amb la firma de cadascun.

Quan el Sant Pare la va rebre va comentar que segueix de prop la situació i espera que puguin ser rescatats quan abans possible.

A començaments de setembre el Papa els va enviar 33 rosaris.Finalment, avui ha arribat la bona notícia: clic aquí
.

Publicitat


Poso aquest anunci que m’ha semblat original. Per sorprendre’ns... com a mínim.
Moltes gràcies ‘Kimi’ seguidora assídua del bloc, que me l’envia des de Matadepera.
La cosa interessant, a més de l’argúcia, és observar la cara de la gent.
divendres, 8 d’octubre de 2010

"Blood Money": el documental que el Govern espanyol no deixa veure als joves

.

El negoci de l'avortament, explicat per extreballadors i víctimes, sense imatges sagnants... una vegada més

Amb 16 i 17 anys, a Espanya es pot avortar, fins i tot, sense necessitat d'informar els pares.
.
En canvi, el Govern no permet a aquestes edats veure el documental "Blood Money" (http://www.bloodmoneylapelicula.com/) perquè explica els efectes de l'avortament en la dona i el seu entramat empresarial: per veure aquest documental (que no usa imatges sagnants ni ferotges) cal tenir -segons el Govern- 18 anys.

El Govern vol evitar una cosa que resultaria fatal per a la "normalització" de l'avortament: que desenes de milers, potser cents de milers de joves en instituts vegin aquest documental en la classe d'ètica, filosofia o religió.

Per això, els mateixos que reparteixen fulletons i cursos sobre masturbació i homosexualitat als alumnes de 10 i 12 anys qualifiquen "per a majors de 18 anys" aquest reportatge.

El president del Fòrum de la Família, ‘Benigno Blanco’, ha denunciat aquest absurd (16 anys per avortar-ne, 18 per veure documentals sobre avortament).

Per Blanco, només s'entén aquesta actitud "si es pressuposa que al Govern li interessa que s'avorti molt i a cegues".

"Sembla que per a l'Executiu en matèria d'avortament, quanta menys informació hi hagi, més 'lliure' és la decisió d'avortar".

Tanmateix, ha explicat que la pel•lícula "tan sols es limita a recollir testimonis de persones que han avortat, que han practicat avortaments o que s'han deslliurat d'aquesta temptació en circumstàncies difícils".


Forum Libertas
Llegir-ne més: aquí
.

dijous, 7 d’octubre de 2010

La Mare de Déu del Roser


En la Carta apostòlica "El Rosari de la Verge Maria", Joan Pau II convidava als cristians a resar aquesta oració per aprendre de Maria “a contemplar la bellesa del rostre de Crist i a experimentar la profunditat del seu amor”.

Per la seva part, sant Josepmaria Escrivà aconsellava acostar-se a l'amor de la Mare de Déu.

En aquest breu vídeo, podeu veure i sentir sant Josepmaria parlant de la Mare de Déu.

.


.
Podeu llegir altres textos de sant Josepmaria sobre els misteris del Rosari: AQUÍ

Tot recordant un 6 d’octubre de 2002


Amb motiu de la canonització de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer l’any 2002, la web de l’Opus Dei publica un recull de noticies que ens porten molts records.

Sant Josepmaria va predicar des de 1928 que tots -homes i dones, solters i casats, intel•lectuals i camperols- estem cridats a la santedat. La seva estàtua al Vaticà segueix recordant a milers de fidels aquest missatge, que ell mateix transmet en aquest vídeo

.

dimarts, 5 d’octubre de 2010

Carta del Prelat de l’Opus Dei (octubre 2010)

.
El Prelat de l'Opus Dei parla en aquesta carta sobre els àngels de la guarda, de qui l'Església celebra la festa el 2 d’octubre, dia en què també es recorda la fundació de l'Opus Dei.

Estimats: que Jesús em guardi les filles i els fills!

Esclata l’ànima en alegria en imaginar la joia del nostre Pare el 2 d’octubre de 1928. Unim-nos a aquella oració que, agenollat, va sortir de la seva ànima davant la confiança que li mostrava el Cel i donem-li voltes -moltes, en cada jornada- a la realitat que també nosaltres estàvem compresos en aquesta manifestació de Déu a sant Josepmaria.

Beneïu-lo, Àngels del Senyor, canteu-li lloances per sempre[1]. Amb aquestes paraules de la Sagrada Escriptura comença la Missa de demà, festa dels Sants Àngels de la Guarda, que han de tenir un ressò molt fort en les dones i en els homes de l'Opus Dei. Ens poden servir de via per a alçar el nostre agraïment a Déu en aquest nou aniversari de la fundació, ja que –com afirmava el nostre Pare— no és casualitat que Déu hagi inspirat la seva Obra el dia en què l'Església els fa festa (...). Els devem molt més del que penseu[2]. Em fa alegria recordar-vos que moltes vegades –i concretament a Argentina, a ‘La Chacra’— sant Josepmaria ens va suggerir que, en entrar a l’oratori, manifestéssim la nostra gratitud als àngels per la perpètua cort que fan al Senyor en l’eucaristia.
....
Sant Josepmaria va impulsar la invocació als àngels en començar cada dia la meditació, després d’haver demanat la intercessió de la Mare de Déu i de sant Josep. Amb quina devoció hi acudim? Amb quina seguretat de ser escoltats? I especialment a propòsit de la celebració eucarística, comentava el nostre Pare: jo aplaudeixo i enalteixo amb els Àngels: no em costa gens, perquè sé que n’estic voltat, quan celebro la Santa Missa. Adorem la Trinitat[8]. També quan visitem Jesús present en el tabernacle, i potser no sabem com saludar ni com manifestar el nostre agraïment o la nostra adoració, podem imitar l’exemple de sant Josepmaria.
....
En la nostra lluita espiritual i en l’apostolat, comptem sempre amb l'interès i la protecció de la Reina dels Àngels. En aquest mes se celebra una festa seva sota l’advocació del Roser. Aquesta devoció mariana és una arma poderosa[23] en totes les batalles per la glòria de Déu i la salvació de les ànimes. Tant de bo creixi, amb especial afecte, el rés piadós d’aquesta pregària durant les properes setmanes, amb la convicció que la nostra Mare del cel, al llarg de l’any marià que recorrem, es lluirà i ens obtindrà del seu Fill gràcies abundantíssimes.

Per concloure, us recordo que el proper dia 6 és l’aniversari de la canonització del nostre Pare. Demanem al Senyor, per la seva intercessió, que el goig sobrenatural que ens va amarar en aquella data, i l'impuls cap a la santedat que hi rebérem, es mantinguin vius i puixants en les seves filles i en els seus fills de l'Opus Dei, i en totes les persones que s’acosten a l'Obra. Us confesso que quotidianament m’adreço a sant Josepmaria perquè es faci molt present en cada un de nosaltres aquella exclamació –«el sant de la vida ordinària»— amb que el va designar el Servent de Déu Joan Pau II[24]. Cal aplicar-la també així: sant Josepmaria és el sant que ens assisteix en totes les circumstàncies de cada jornada. Aprofitem més aquesta "ocupació" del nostre Pare, que ens estima molt, molt, però que ens vol sants.

Realment, cada mes hi ha moltes festes de l'Església i efemèrides de la història de l'Obra: repasseu-les, perquè el nostre ‘serviam’! quotidià sigui molt generós.

Amb tot afecte, us beneeix


el vostre Pare

+ XavierLlegir la carta completa (castellà): clic aquí


Llegir la carta completa (català): clic aquí
.

Per què els homes no es deprimeixen

.
Fa pocs dies l'autora del bloc ‘vivir con humor es mejor’, presentá aquestes raons com a possibles explicacions del “per què els homes no es deprimeixen tant com les dones”.


Al llegir-les m'han semblat divertides, i com que aquest bloc sempre en té de bones per explicar, us animo a visitar-lo

CLIC AQUÍ

Jubilats

.
Acudit:


diumenge, 3 d’octubre de 2010

Octubre, mes del Rosari


A la web’ Creativos con valores’ hi ha el vídeo "Per què resar el Rosari? ". Em sembla molt oportú ara que comença octubre, el mes del Rosari.

El vídeo dóna 10 motius per resar el Rosari:
. i ....50 raons més en aquest altre
.

Humor amb MozartPotser ja els coneixieu. Es tracta del " grupa MoCarta", amb obres clàssiques de Mozart però en clau d'humor.
Posted by rsanzcarrera

.

dissabte, 2 d’octubre de 2010

82è aniversari de la Fundació de l’Opus Dei

.

2 d'octubre, dia d'acció de gràcies per aquest cop d’aire fresc que ens va portar el record de la crida universal a la santedat


Es compleixen 82 anys de la fundació de l'Opus Dei. Poso dos enllaços molt bons que parlen d’aquesta diada, a més: vídeos, àudios, galeries d'imatges i texts sobre aquest aniversari.CLIC AQUÍ

i


divendres, 1 d’octubre de 2010

Una història d’àngels

.

Abans d’ahir varem celebrar la festa dels Sants Arcàngels Miquel, Gabriel i Rafael, i demà festejarem els Sants Àngels de Ia Guarda.

Aquest ambient angelical m’ha fet pensar amb un article de Rafael Sanz Carrera que vaig llegir en el seu bloc fa pocs dies i m’ha recordat una bonica història que fa referència d’uns altres àngels de la terra :

Un nen que estava a punt de néixer, li va dir a Déu: M'enviaràs demà a la Terra però, com viuré allà sent tan petit i tan feble?

-Entre molts àngels en vaig escollir a dos que t'esperen, va contestar Déu.

Però aquí en el cel no faig més que cantar i somriure i amb això n'hi ha prou per a la meva felicitat Podré fer-ho allà?

-Aquests àngels et cantaran i somriuran tots els dies i et sentiràs molt feliç amb les seves cançons i somriures.

I com entendré quan em parlin, si no conec l'estrany idioma dels homes?

-Aquests àngels et parlaran i t'ensenyaran les paraules més dolces i tendres que mai has sentit.

Què faré quan vulgui parlar amb tu?

-Aquests àngels ajuntaran les teves manetes i t'ensenyaran a resar.

He sentit dir que a la terra hi ha homes dolents. Qui em defensarà?

-Aquests àngels et defensaran, encara que els costi la vida.

Però estaré sempre trist perquè ja no et veuré més. Senyor, sense veure't em sentiré molt sol.

-Aquests àngels et parlaran de mi i et mostraran el camí per tornar a la meva presència, li va contestar Déu.

En aquell instant una immensa pau regnava al cel, no se sentien veus terrestres el nen deia suaument:

Digue'm els seus noms Senyor, i Déu li va contestar:

"Aquests àngels es diuen mamà i papà"
.