dimarts, 19 d’abril del 2011

Un llibre reuneix els millors missatges deixats davant la tomba de Joan Pau II

Cada dia passen davant la tomba de Joan Pau II milers de persones. Alguns són turistes, altres curiosos, però la gran majoria són persones amb una gran devoció i afecte per aquest Papa. Per això molts d'ells resen davant la seva tomba i en alguns casos deixen missatges. La periodista ‘Elisabetta Lo Iacono’ ha analitzat i reunit més de 2.000 d'aquests missatges en el llibre "Caro Signor Papa".


Els que escriuen aquests missatges demanen curacions, ajuda per a solucionar situacions difícils, i en molts casos també consell. Però ‘Elisabetta Lo Iacono’ assegura que hi ha una "especialitat" de Joan Pau II.


En moltes ocasions en aquestes cartes hi ha detalls precisos dels assumptes sobre els quals se li demana ajuda i en moltes ocasions deixen les seves dades, com si esperessin una resposta del Papa.


Alguns dels missatges que més es repeteixen són de mares que demanen a Joan Pau II ajudi als seus fills, no només a trobar feina sinó també que els aparti de males companyies. També moltes noies li demanen trobar el que elles defineixen com "l'home dels seus somnis".


Un llibre en què es recullen peticions, històries i agraïments de persones de tot el món a un amic, el beat Joan Pau II.





.