divendres, 2 de desembre del 2011

Seguint les empremtes de Jesús

Sobre els passos del possible camí, en una peregrinació particular des de Galilea fins a Jerusalem, a peu. Va ser l'objectiu de ‘David Brown’, un periodista anglès de 74 anys.
"Volia caminar amb Jesús, espiritualment, però també veure els llocs més coneguts que va travessar mentre anava a Jerusalem en peregrinació per a la Pasqua. Naturalment, després d'un temps el camí es torna fatigós, i comencen a fer mal els peus, les cames... A més, especialment aquest mes d'abril, és necessari beure el més possible, i és difícil imaginar que Jesús i els seus deixebles portessin suficient aigua, havien de saber on es trobaven els pous i on podien demanar aigua, i també aquesta era una oportunitat per a l’encontre, amb la samaritana".’David Brown’ havia treballat com a periodista radiofònic a Sud-àfrica, transmetent durant 4 anys el programa "Camins de Terra Santa".
Malgrat les dificultats per caminar, al final David va expressar la seva felicitat:"Puc dir que caminar amb Jesús, fer aquesta peregrinació, m'ha fet sentir més proper a Ell, comprenent millor com va ser un ésser humà, en el sentit que va acceptar la nostra vida amb totes les dificultats i alegries. Era Déu, certament, però com diu l'Escriptura, va voler acampar entre nosaltres. I per tant, ara em sento més proper a Jesús 'home', al Jesús que va compartir la nostra vida i ens va donar la seva Vida."