dijous, 28 de febrer del 2013

Gràcies Benet XVI


Aprofito aquesta entrada per sumar-me a l'onada de  Gràcies Benet XVI”.

Fins al final ha estat una delícia escoltar-lo i una autèntica escola de enriquiment i de formació permanent. És un plaer llegir i reflexionar sobre les seves paraules i pensaments. Teòleg i catequista excepcional, sempre ha parlat de la fe senzillament, com a part de la seva vida, sempre des de la humilitat, evitant cridar l'atenció, amb un esperit molt polit i intens. De ben segur a partir d’ara reclòs en el convent, en la seva interioritat, es dedicarà a l’oració i a l'estudi perquè, a part de ser un sant, és un intel·lectual nat i profund , que és al que s'ha dedicat tota la seva vida. Des d’aquest retir segur que també es dedicarà, amb tota possibilitat, a custodiar, defensar i difondre la fe catòlica, la fe de l'Església, amb tota la seva saviesa, amb totes les seves forces, amb tota la seva fermesa. Ha estat un Papa que ha obert les portes del Any de la fe i ha donat un impuls decisiu a la nova evangelització. Des del meu punt de vista, com catòlic, estic molt orgullós que hagi confirmat i sostingut la meva fe, és un deure de justícia el nostre reconeixement i agraïment pel temps que ha estat amb nosaltres, donant-nos exemple, amb la seva saviesa i estimar Déu, sense deixar de ser el referent per als germans d'aquesta terra.

Vull unir-me com segur, moltes de vosaltres als missatges de joves d'Itàlia, Brasil, Estats Units, Uruguai, Espanya, Guinea ... cada un d'ells hi ha un agraïment especial i íntim a Benet XVI "per la seva entrega", "per haver-nos portat cada dia la tendresa del Crist", "pels ensenyaments de la raó, la fe i la humilitat", "per proclamar beat de Joan Pau II "...

Sant Pare, som aquí per dir-li que els joves i els no tan joves estem amb vostè. Volem donar-li les gràcies. Gràcies per la seva generositat.



Finalment acabo dient que per a ells sempre serà "el seu pare", mentre posen el colofó ​​les imatges de Benet XVI al acomiadar-se  d’ Espanya en la ‘JMJ’: "Estimats joves, hem viscut una aventura junts!", al·ludint a la tempesta que es va abatre sobre Madrid i suportar units i ferms, aquell escenari que era com la barqueta de Pere, amenaçada pel fred, la pluja, el vent, però es mantenia ferma per la decisió i el valor de tots els assistents, i en especial el Sant Pare  malgrat els consells dels seus col·laboradors.
object width="640" height="360">

Punt i final: 
Penso que no calen més paraules ... però les nostres oracions.