dilluns, 29 de juliol del 2013

Comiat del Sant Pare a l’aeroport (Brasil)


Crist prepara una nova primavera a tot el món

El Papa Francesc s’ha acomiadat de Brasil amb "l'ànima plena de records feliços" després d'"una setmana inoblidable", tal com ell mateix ha dit a l'aeroport poc abans de posar rumb a Roma. El vicepresident brasiler, ‘Michel Témer’, ha encapçalat  les d'autoritats que han acomiadat el Pontífex. A més, un grup de petits li ha fet entrega d'uns regals.

El Papa ha mostrat el seu agraïment a tots els que han contribuït a la celebració de la ‘JMJ Rio 2013’ i també a tots els que han resat perquè la trobada fos "una veritable experiència de creixement en la fe." Abans de marxar, ha tornat a parlar als joves, protagonistes de la trobada.

"Déu us beneeixi per aquest testimoni tan preciós de participació viva, profunda i festiva en aquests dies. Molts havien vingut a aquest pelegrinatge com a deixebles, no tinc cap dubte que ara marxen com a missioners. "

El Sant Pare ha elogiat els participants en la JMJ perquè amb la seva vida "demostren que val gastar-se per grans ideals". Per això, ha assenyalat que ells seran els artífexs d'una nova primavera.

"Jo seguiré alimentant una esperança immensa en els joves de Brasil i del món sencer: per mitjà d'ells, Crist està preparant una nova primavera a tot el món. Jo he vist els primers resultats d'aquesta sembra, altres gaudiran amb l'abundant collita. "

El Papa ha dirigit el seu últim pensament a la Mare de Déu d'Aparecida, a qui va encomanar el seu pontificat durant aquesta JMJ. S’ha acomiadat amb un "fins aviat ja molt nostàlgic" del Brasil demanant als presents, com ja és costum, que no s'oblidin de pregar per ell.



 
Resum