divendres, 5 de juliol del 2013

Joan Pau II i Joan XXIII seran declarats sants; Álvaro del Portillo, beat


El papa Francesc ha signat aquest matí els decrets que reconeixen un miracle obtingut per intercessió del beat Joan Pau II i un altre atribuït a la intercessió del venerable Álvaro del Portillo, primer successor de sant Josepmaria al capdavant de l’Opus Dei.

S'ha fet pública la decisió de reconèixer el miracle necessari per a la canonització de Joan Pau II i la beatificació d’Álvaro del Portillo.
Glòria a Déu i la seva Mare.

Aquesta és la gran notícia d'avui, a més de la publicació de la primera encíclica del Papa Francesc.

Aquí podreu llegir la notícia tal com es recull a la web oficial de l'Obra. http://www.opusdei.cat/art.php?p=54196

L'encíclicaLumen fidei’ apareix ja en molts mitjans. Podeu veure-la, descarregar-la i imprimir-la aquí o podeu consultar la pàgina web del Vaticà




El miracle aprovat per la Santa Seu es refereix a la curació instantània del nen xilè ‘José Ignacio Ureta Wilson’: als pocs dies de néixer, va patir una aturada cardíaca de més de mitja hora i una hemorràgia massiva. Els seus pares van resar intensament amb gran fe a través de la intercessió de Mons Álvaro del Portillo i, quan els metges pensaven que el nadó era mort, sense cap tractament addicional i de manera totalment inesperada, el cor del nadó va començar a bategar de nou, fins a arribar al ritme de 130 pulsacions per minut. Tot i la gravetat del quadre clínic, deu anys després, José Ignacio desenvolupa la seva vida amb normalitat. La curació miraculosa va tenir lloc l'agost de 2003.