dijous, 28 de gener del 2010

"Celebrar la família, festejar la vida": un spot provida de Tim Tebow a la ‘Super Bowl’ 2010



Un dels meus fills és un fan del futbol americà, i tot el que fa referència aquest esport l’entusiasma, i entén molt. Pensant amb ell publico aquesta notícia.


L'organització nord-americana d'ajuda a la família ‘Focus on the Family’, ha adquirit 30 segons per projectar un anunci durant la retransmissió per televisió de la 64 ‘Super Bowl’, el proper 7 de febrer, cita que reuneix més de 100 milions d’espectadors només a EU.


El ‘spot’ de ‘Focus on the Family’, sota el tema "Celebrate Family, Celebrate Life", ofereix una espècie de "missatge" antiavortista, que no pot provocar el mínim recel a ningú, ja que es limita a "festejar la vida" explicant la colpidora història de ‘Tim Tebow’, avui famós i destacat estrella del futbol americà.


Els seus pares ‘Pamela i Bob’ es trobaven treballant a Filipines quan ‘Pam’ va contraure una greu malaltia i va caure en coma. Els metges li van donar gran quantitat de medicaments abans de descobrir que estava embarassada.

Per poder atendre-la millor sense 'lesionar' (?) el bebè, els van suggerir avortar. Els pares, van prendre una decisió heroica, i van seguir endavant amb l'embaràs, el 14 d'agost de 1987 va néixer ‘Tim’. Els seus pares, molt religiosos, li van posar aquest nom augurant seria un bon predicador. Avui, ‘Tim Tebow’ predica en presons i hospitals, encara que la seva verdadera dedicació és el futbol americà.

La seva carrera esportiva ha estat meteòrica. Actualment és ‘quarterback’ -col•loquialment anomenat ‘mariscal de camp’- dels ‘Florida Gators’, un dels equips més prestigiosos universitaris i ha rebut el trofeu ‘Heisman’, el guardó més preuat que un jugador universitari pot rebre. És el jugador amb major projecció de la ‘NCAA’ (la lliga universitària).

A més, avui és notícia perquè ‘Tim Tebow’, que va poder ser víctima d’un avortament, serà el protagonista del spot contractat aquest any per l'organització provida 'Focus on the Family'.


Així, aquest any, en el descans del partit que es jugarà a Miami -el moment publicitari més cotitzat de la temporada, equivalent a un anunci de la Nit de Cap d'Any a Espanya- els espectadors podran veure un missatge contra l'avortament protagonitzat per aquest esportista d'elit americà.


Fa poc, ‘Tim Tebow’ commocionava els mitjans de comunicació dels Estats Units amb les seves declaracions sobre la pràctica de la castedat quan, davant les preguntes dels periodistes, va afirmar sense embuts que s'estava 'guardant' per al matrimoni. El reporter va quedar tan parat que no va saber què dir.