divendres, 22 de gener del 2010

Noranta anys de matrimoni


He llegit en el bloc 'Ser Persona' i 'eligelavida' una autèntica història d'amor que publico per si encara no la coneixeu. La notícia ve de Turquia.

Els protagonistes són Abdullah Adigüzel, que nasqué l’any 1898, i la seva dona, Elif, l’any 1900. Tenen 112 i 110 anys i en porten noranta de casats.

Després d’una convivència tan llarga afirmen que només tenen un desig: "Volem morir junts, perquè si un de nosaltres mor, l'altre sentirà que ha perdut la meitat de si mateix."

Ismael és el 'petit' de la família. Té 60 anys i encara viu a casa. Assegura que els seus pares formen un matrimoni perfecte i són un exemple d'amor, no només per a la família sinó per a tots aquells que els coneixen.

Elif, molt més xerraire que el seu marit, ha declarat que "es van casar per amor". Han tingut deu fills, dels quals en viuen set, i la família suma ja 113 membres entre néts i besnéts.

Cada any, en ocasions especials i durant les festes religioses, s'ajunten plegats al petit poble de Yazibasi a la província oriental de Malatya, on viuen Elif i Abdullah.
FELICITATS!