dijous, 7 de gener del 2010

El poder de l’oració


Del 23 de setembre a l'1 de novembre van començar als Estats Units els anomenats "40 Days for Life" - "40 Dies per a la Vida". Una iniciativa del Moviment Provida nord-americà en la qual durant 40 dies es portaven a terme vigílies d'oració davant de clíniques abortives resant, dejunant i demanant pel final de l'avortament.

Des de l'any 2007 fins ara s'han organitzat quatre campanyes simultànies en què han participat a més dels Estats Units, cinc províncies canadenques, Irlanda i Austràlia. A la campanya d'aquesta tardor 2009 estava previst resar davant 212 clíniques.

El 26 de setembre de 2009 es van inaugurar aquests 40 dies a ‘Jacksonville’, (Florida) començant amb una Eucaristia presidida pel Bisbe D.’Víctor Galeone’.

En acabar, es va iniciar la processó amb el Santíssim des de la parròquia de l'Asumpció, on actualment treballen les Serventes de la Llar de la Mare, cap a un Centre d'Ajuda a la Dona (Women’s Help Center).

En la processó van participar-hi unes 200 persones. Al final de la processó el Sr. Bisbe va impartir la benedicció a tots els presents i van començar els "40 Dies per a la Vida".





La Directora del centre "Planned Parenthood" plega després de veure un avortament gravat per ultrasò

“Planned Parenthood” demana mesures cautelars

Per Kathleen Gilbert

BRYAN, Texas, 2 de Novembre de 2009 (LifeSiteNews.com). La directora del centre avortista texà en el qual van començar la campanya "40 Days for Life" va dimitir. Va dir haver experimentat una conversió després d'haver vist un vídeo per ultrasò que mostrava com es donava mort a un nen mitjançant l'avortament.
"Senzillament vaig pensar: Jo no puc fer això, i va ser com un llampec que m'il•luminés i afirmà Abby Johnson en una entrevista a la cadena local de notícies KBTX 3.
Johnson portava adscrita vuit anys a l'establiment de Planned Parenthood a Bryan, i dos treballant com directora. Explica que va començar sentir-se incòmoda amb la filosofia del negoci de Planned Parenthood quan aquesta organització, en notar els efectes de la crisi econòmica, li va donar ordre de procurar que entressin més avortaments. "Els diners no venien de la planificació familiar, els diners venien de la prevenció, els diners estaven en l'avortament de manera que el meu problema consistia en això", va declarar Johnson.
Però el punt d'inflexió per a Johnson es va produir, quan ella va ser testimoni d'un avortament real captat amb imatges per ultrasò que s'estava realitzant a un nen no nascut.
"No puc ser culpable d'això. Ja no suporto més aquest pes", va dir Johnson. "Per això sé que aquesta conversió ha estat una conversió espiritual".
Johnson va dimitir el 6 d'octubre, al de poc d’haver començat la sisena campanya anual "40 Days for Life", a Bryan, i a partir de llavors es va unir a la veïna "Coalition for LIfe" per posar-se resar davant el seu antic lloc de treball. "Coalition for Life" és el grup local que va començar els "40 Days for Life", la campanya nacional d'oració i dejuni que estava tenint lloc quan Johnson va dimitir.
El director nacional de "40 Days for Life" David Bereit va declarar que "la sorprenent conversió de Johnson demostra la importància de la presència constant, pacífica i de pregària davant les instal•lacions avortistes".

http://www.lifesitenews.com/