dilluns, 28 de gener del 2013

Entrevistes a sant Josepmaria Escrivà

Ahir diumenge llegint el bloc de ‘Alberto Tarifa Valentín-Gamazo’, em va sorprendre aquesta notícia que reprodueixo a continuació.

Dimarts 29 de gener es presentarà a Madrid la 'Edición Crítica de Conversacions’, el llibre que recull 7 entrevistes realitzades a Josepmaria Escrivà entre els anys 1966 i 1968, pel ‘NYTimes’, ‘Le Figaro’ i altres. Es farà una presentació amb "convidats virtuals": s'ha gravat a periodistes de diferents mitjans (Gabilondo, Colmenarejo, Resano ...) que parlen sobre el llibre, sobre Sant Josepmaria i els periodistes, el futur del periodisme, etc .
.
Com a preparació de l'acte, pensat principalment per a periodistes, s'ha elaborat un espot que els agradaria difondre. A més, han obert un bloc. El twitter és: @ conversacionesc.



Retransmissió en directe de la presentació de l'edició crítica històrica de "Converses"

Avui, dia 29 a partir de les 20 h, es retransmetrà en directe la presentació de l'edició crítica històrica de "Converses amb monsenyor Escrivá de Balaguer", que tindrà lloc a la seu de la Universitat de Navarra a Madrid.

Per seguir la notícia només cal clicar a la direcció www.opusdei.org/live. La retransmissió començarà uns minuts abans de les 20:00 h. També es podrà seguir a través de la pàgina web de la Fundació Beta Films (www.fbetafilms.org).